Malatya Deva Partisi Basın İle Bir araya geldi

Malatya Deva Partisi Basın İle Bir araya geldi

Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş ve yönetim kurulu, sabah kahvaltısında basın ile bir araya geldi.
Deva Partisinin 2. Kuruluş yıldönümü olması münasebetiyle, Malatya'da Deva Partisi basın ile bir araya gelerek , Deva Partisinin DEVA iktidarının ilk 90 ve 360 gününde uygulanacak eylem planları hakkkında bilgi verdi.
Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onu Güneş, “09.03.2020 ‘de Genel Başkanımız Ali Babacan tarafından Ankara'da kurulan partimiz bugün kuruluşunun 2. yıl dönemini kutlamaktayız. Partili arkadaşlarımız gibi basının ve kamuoyunun da takdir edeceği gibi bugüne kadar kurulmuş olan nice siyasi partinin siyasi hayatları boyunca yaşamadıkları, belki yarın da yaşamayacakları bir mücadelenin ikinci yılını doldurduk. Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan önderliğinde, kuruluşunun üstünden bu kadar kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen büyük başarılara imza atmış olan partimiz, Türk siyasetinde Türkiye partisi olma yolunda herkesin gönlünü fethederek bir boşluğu doldurmuş, ülkenin gereksinimleri doğrultusunda ürettiği politikalar ile “takip eden” değil “takip edilen” parti olmuştur.” Dedi.
Millet İttifakına katılıp katılmayacakları sorusuna cevap veren Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş, “Bu konuda sayın Genel Başkanımızın söylediği gibi, “Sürecin doğal akışı ittifak olur” liderlerin “Yol haritasına son noktayı koymak için” yeniden masaya oturabileceğini anlatmıştı.Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan konu hakkında detaylı olarak, “Altı partinin ortak çalışması bir ittifak vizyonuyla devam edecekse ki doğal akışı bu yönde, o zaman kurulacak ittifakın ilke ve değerlerinin de çalışılması ve üzerinde uzlaşılması gerekiyor. Böyle bir süreç içerisinde biz bir aktör olarak yer almışken, altı partinin bu sürecinin doğal akışının sonucunun ittifaka doğru olduğuyla ilgili bir ön kabul de varken başka ittifaklarla ilgili konuları aklımızdan geçirmenin ve başkalarıyla bu işleri konuşmanın etik olmayacağını düşünüyoruz. Alternatif süreçler etik olmaz bizim açımızdan. Yedek ittifak çalışmamız yok.”
Başkan Güneş, “Malatya'da esnaf ve bvatandaş gezilerimize devam ediyoruz. Partimize ilgi ve alakanın olduğunu gözlemliyoruz. Buda bizi sevindirmekte ve daha ciddi projeler ve Malatya'nın sorunlarını dile getirecek bir çok söyleşi veya bültenlerimiz ile , vatandaşlarımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz.” Dedi.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme