Malatya Genç MÜSİAD'da Bayrak Değişimi

Malatya Genç MÜSİAD'da Bayrak Değişimi

Genç MÜSİAD Malatya Şubesinin 7.nci Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Abdulkadir Tutan'ın görev süresinin dolması ile birlikte tek liste halinde gidilen Genel Kurul'da bayrağı Genç İşadamı Yusuf Erdemir devraldı.

Toplantıya Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yunus Furkan Akbal' MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Yunus Akçin, Genç Müsiad Başkanı Abdulkadir Tutan, Genç Müsiad Başkanı Yeni seçilen Yusuf Erdemir, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve üyeler katıldı.

Açılış konuşması gerçekleştiren Eski Genç Müsiad Malatya Şube Başkanı Abdulkadir Tutan Genç Müsiad olarak sosyal sorumluluk projelerimiz hayatta geçirdik dolu dolu bir dönem yaşadık bizlere görev veren büyüklerime canı gönülden teşekkür ediyorum Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanlığı Görevine gelen Yusuf Erdemir ve yönetimine başarılar diliyorum dedi.

“Genç MÜSAİD Malatya Şube Başkanlığı görevine seçilen Yusuf Erdemir ve yönetim kuruluna hayırlı olsun tememsinde bulunan Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanlığına Yunus Akçin Görev yapan arkadaşlarımız canı gönülden tebrik ediyorum, hep birlikte çalışacaklarını belirti.

“Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise Genç MÜSAİD Malatya Şubesi 7nci olan genel kurulunu gerçekleşiyor, Bende Genç Müsiad Malatya Şubesi kurucularından biriyim görev yeni seçilen Yusuf Erdemir ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum başarılar diliyorum şeklinde konuştu.


“Genç MÜSİAD Malatya Şubesi olarak aldığımız bayrağı ileriye taşıyacağız ifadelerini kullan Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Seçilen Yusuf Erdemir'de 7. Genel Kurulumumuzun kurumumuz, şehrimiz ülkemizi için hayırlara vesile olmasını Cenab-1 Allah'tan niyaz ediyorum.
MÜSIAD Dünyada Saygın Türkiye hayaliyle yola çıkan hassasiyet sahibi is adamanın, 9 Mayıs 1990 tarihinde İstanbul' da kurduktan ‘is adaman' derneğidir. 1990 tarihinden bugüne bu hayale hizmet etmiş, emek vermiş tüm büyüklerime şükranlarımı sunarak sözlerime başlamak istiyorum. Gen MÜSIAD, Geleceğin is adamlarını ve Müsiad üyelerini yetiştirmek, onulan hayata hazırlamak, sahip olduğu değerleri ve tecrübelerini gençlerle paylaşmak amacıyla MÜSIAD Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, 2002 yılında kuruldu. Gen MÜSIAD işbirliği yanında, güç ve gönül birliğini de gerçekleştirmek düşüncesiyle yola çıkan; toplumun kültür hedefleyen; mesleki birikimi değerlerine, ticaret ahlakına bağlı ve saygılı,; çağın gerektirdiği girişimci ruha sahip; ilkelerinden taviz vermeden gelişmeyi oluşturduğu bir çalışma platformudur. e çağdaş donanımıyla, işadamı ya da üst seviyede yönetici olma istidadı taşıyan gençlerin Bugün burada kurucu başkanımız Sn. Mehmet Çınar' in Yeşilyurt Belediye Başkanlığı görevi, 3. Dönem Başkanımız Sn. Yunus Akçin'in Müsiad Şube Başkanlığı görevi, diğer başkanlımızın ve üyelerimizin de gerek ticari, gerek fakiri görevlerde Gösteriyorlar şeklinde konuştu.

“Genç MÜSAİD Malatya Şubesi olarak 7.nci Dönem Başkanlığını üslendiklerini belirten Başkan Erdemir Başarılı bir şekilde görev almadan aslında Gen Müsiad'in kuruluş amacının doğru, tutarlı ve basenli olduğunu bizlere Geçmiş dönem başkanlarımızı ve üyelerimizi de burada bir arada görmek gönül bertiğinin de gerçekleştiğini bizlere gösteriyor' bu birliktelikten de büyük mutluluk duyduğumu dile getirmek isterim. 2019 Yılında Yönetimde ve 2021-2022 yıllarında başkan yârdim abiliği görevi aldığım Genç Müsiad'in 7.Dönem başkanlığını üstlenmiş bulunuyorum. Sahsıma duymuş olduğunuz güven ve teveccühten dolay: teşekkürlerimi sunanım. güvene layık olmak için dün olduğu gibi bugünde yarında var gücümüzle çalışacağız. Duyduğunuz Mevcutta 75 olan üye sayemizi düzenleyeceğimiz eğitim programları ve diğer etkinlikleri daha da artıp daha geniş birlikte çalışmalımıza devam edeceğiz. İnönü Üniversite site sürdürdüğümüz çalışmayanımıza Turgut Özal Üniversitemizi de dâhil ederek iki üniversiteyle siki ilişkiler kurup üniversitelerin bilim ilminden faydalanacağız. Üniversitelerimiz ve Teknokentle birlikte Yüksek Teknoloji, yazılım, izolasyon, ar-ge gibi konulara alakalı çalışmalar yapacağız. Genel merkezimizin tecrübelerini ve ürettiği projeleri takip edip şubemize aktaracağız. Genel merkezimizin destekleri* re ürettiği projelerde Ülkemizin yerli ve milli teknoloji hamlesinde, savunma sanayinde bizlerde yer almak için projeler üreteceğiz. KOSGEB, Tkdk, Fırat Kalkınma Ajansı ve Is kur gibi kurumlan takip edeceğiz ve bu kuruman destek paketlerini üyelerimizi paylaşıp, faydalanmaya: sağlayacağız. Mevcutta yaptığımız islerde üniversite ve genel merkezimizin de bilgi ve tecrübeleriyle katma değeri artıracak, ihracata yönelik neler yapabiliriz? Bununla alakalı çalışmalar yürüteceğiz. Yeni is fikirleri olan arkadaşçamızı yurt içi ve yurtdışında bilgi ve birikimi, tecrübesi olan üyelerimizle buluşturup köprü oluşturacağız. Çevre şubeler ve Gen STK'larla ilişkilerimizi daha da artın birlikte faydalanacağız. Özetle Kalbi ahlaki ve insani değerlerle, akili yenilikçi fikirlerle, ruhu geleceğe liderlik etme tutkusuyla dolu genç kardeşlerimizle, Kendimizi kişisel ticari olarak geliştireceğiz ve yetiştireceğiz. Yurt İçinde 56, yurtdışında 32 temsilciliğimiz, Dünya çapında 4500 üyemizle network sağlayacağız. Gelişen ye değişen Dünyaya: takip edeceğiz. Novaysan yapacağız. Dünyaya açılacağız Kendimizi yetiştirmiş ülkemize katma değer üreten gençler olarak hizmet edeceğiz. Dünyada Saygın olan Türkiye' yi ‘Dünyada Lider olan Türkiye' yapacağız. Beni dinlediğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. İfadelerini kullandı.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme