Malatya, Grup Başkan vekili Şahin'i Ağırladı

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığı, Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili ve Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin'in kente gelmesiyle birlikte bir dizi temaslarda bulundu. İstanbul Milletvekili Şahin'in geçtiğimiz günlerde deprem bölgesini ziyaret edeceği kamuoyuna yansımıştı. Şahin'in bu seferki durağı Malatya oldu.


Milletvekili Şahin, önce Malatya İl Başkanlığını ziyaret ederek teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Şahin, toplantıda, şehrin son durumu hakkında bilgi aldı, il teşkilatı ve yerel seçimlerde uygulanacak stratejileri masaya yatırdı. Şahin, "Malatya'da güçlü bir teşkilatımız var. Bu güçlü ve dinamik teşkilatı doğru hamlelerle yerel seçimlere taşımak istiyoruz." Dedi.

Şahin programının devamında Malatya Kışla Caddesi'nde, depremzede esnafların ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Şahin konuya ilişkin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Malatya Kışla Caddesi'ndeyiz. Depremzede esnaflarımızın ve hemşehrilerimizin sorun ve taleplerini dinledik. Maalesef Malatya'da çözülmesi gereken çok sorun var. Hepsinin takipçisi olacağız. Seninleyiz Malatya." İfadelerine yer verdi.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığına Ziyaret

Şahin ve beraberindeki heyet, Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığını ziyaret etti. Yerel seçimlere dair istişarelerde bulundu. Görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahin, Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay ve il yöneticilerine nazik ev sahipliklerinden ötürü teşekkür etti.

Konteyner Kente Ziyaret, Deprem Konutlarına Yerine İnceleme

Şahin'in bir sonraki durağı ise, Malatya Yaşam Kent-1'de konteynerlarda kalan depremzede vatandaşları ziyaret etmek oldu. Ziyarette, talep ve şikayetleri dinleyen Şahin, yetkililerden bilgi aldı. Şahin, ayrıca Yeşilyurt İkizce'de depremzedelere verilmek üzere hazırlanan TOKİ konutlarının şantiyesi ziyaret ederek, yetkililerden bilgi almayı da ihmal etmedi.

Son 10 Yılda İmara Açılan Malatya Bostanbaşı'ndaki Rezalete Dikkat Çektik

Milletvekili Şahin, programı kapsamında Bostanbaşı'nı ziyaret ederek basın açıklamasında bulundu. Resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda Şahin, "Son 10 yılda imara açılan Malatya Bostanbaşı'ndaki rezalete dikkat çektik. Tarım arazisi, sulak yerler neden imara açıldı? Bu kadar yüksek katlara nasıl izin verildi? Bu bir imar rantı mıydı? Sorumluların hesap vermesi için bu konunun takipçisi olacağız." Diye konuştu.

Şahin Malatya programını, Malatya'nın sevilen simalarından 1978'te faili meçhul cinayete kurban giden, Malatya'nın eski Belediye Başkanlarından Hamit Fendoğlu'nu mezarı başında ziyaret ederek tamamladı.

Şahin'e temasları boyunca Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Semih Aksoy ve partililer eşlik etti. Şahin'in deprem bölgesi ziyaretlerine Şanlıurfa ile devam edeceği bildirildi.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme