Malatya'nın Sultanları Sezon Öncesi 4'lü Turnuvaya Katılacak

Malatya'nın Sultanları Sezon Öncesi 4'lü Turnuvaya Katılacak

Türkiye Voleybol Kadınlar 1.Ligi ekiplerinden Nicer Hotel Kadın Voleybol Takımı, Gaziantep'te düzenlenecek olan ‘Betül Çoban Voleybol Turnuvası'na katılacak.

Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla Malatya'da sürdüren Nicer Hotel Kadın Voleybol Takımı, çarşamba günü Gaziantep'e gidecek.

BETÜL ÇOBAN ANISINA TURNUVA DÜZENLENİYOR
TVF 1. Lig'de Gaziantep'i temsil eden Merinos Voleybol takımı, 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden eski sporcusu Betül Çoban anısına voleybol turnuvası düzenleyecek. Merinos Spor Kulübü, geleneksel hale getirmeyi hedeflediği ‘Betül Çoban Voleybol Turnuvası'nın ilkini bu sezon gerçekleştirecek.

Gaziantep Merinos, Elazığ Bordo, Nicer Hotel Voleybol ve Ereğli Belediyespor takımlarının katılacağı turnuva 27-29 Eylül tarihleri arasında GAÜN Sporium'da gerçekleştirilecek.

“UMARIM BU SEZON HEDEFİMİZE ULAŞIRIZ”
Takımın Bosna Hersekli smaçörü Elif Uzun, takımda herkesin büyük bir özveriyle çalıştığını ifade ederek, sezona iyi başlamak ve hedeflerine ulaşmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

İlbank, Pursaklar, Çanakkale Belediyespor, Sarıyer Belediyesi, Nilüfer Belediyespor, Bolu Belediyespor ve AVR Atletik takımlarının formalarını giyen Uzun, Kızların hırs ve istekleri, ablaları olarak beni de heyecanlandırıyor. Herkes çok iyi çalışıyor, umarım çok güzel bir sezon olur” dedi.

Malatya'nın depremde büyük bir yıkım yaşadığını bundan dolayı bu sezonun kendileri için özel bir sezon olduğunu dile getiren Uzun, “Sportif sorumluluğumuzun yanında sosyal bir sorumluluğumuzda var. Depremde çok büyük yıkım yaşamış bir şehre geldik ve bunun önemini her gün daha fazla anlıyoruz. Bizim hedefimiz; buradaki insanlara mümkün olduğu kadar galibiyet, mutluluk ve güzel duygular yaşatmak. O yüzden de ona göre çalışıyoruz. Umarım bu sezon hedefimize ulaşırız” diye konuştu.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme