Malatya'yı Doğru, Planlı ve Kalıcı Yatırımlarla İnşa ve İhya Etmeye Çalışıyoruz

Malatya'yı Doğru, Planlı ve Kalıcı Yatırımlarla İnşa ve İhya Etmeye Çalışıyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit'in seçim vaatleri arasında yer alıp, mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini yerinde dinleyerek kalıcı çözümler üretmek amacıyla başlatılan “Başkanım Yanımda' projesi kapsamında düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantılarının yedincisi Sütlüce Mahallesinde gerçekleştirildi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit'in Başkanlığında gerçekleşen toplantıya yoğun ilgi gösteren mahalle sakinleri, mahallelerinde gördükleri ve tespit ettikleri talepleri bire bir aktardılar.
Malatya'da su, kanalizasyon, doğalgaz ve elektrik gibi alt yapı çalışmaları yapan kamu ve kurumların yetkililerinin de hazır bulunduğu toplantıda iletilen sorunlar yetkililer tarafından kayıt altına alındı. Malatya ve Yeşilyurt'un dört bir tarafını ziyaret ederek sorunları yerinde tespit ettiklerini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Sami Er ile birlikte düzenlediğimiz toplantılarımız oldukça verimli ve güzel geçiyor. Bugün Sütlüce Mahallesinde hemşehrilerimizin tüm taleplerini yerinde dinledik, çözümler üzerine fikir alış verişi yaptık. Göreve geldiğimiz günden beri üretken ve çözüm odaklı çalışmaya özen gösteriyoruz, bize iletilen sorunları çözüme kavuşturmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Kamu ve kurumlardan gelen yetkililerde kendi alanlarıyla ilgili sorunları not alıyorlar, onlarda kalıcı çözümler için çalışmalarını başlatıyorlar. Sütlüce mahallemize seçim döneminde hangi sözü verdiysek onu yerine getireceğiz, kimsenin şüphesi olmasın, buralar bizim için çok önemli. Hemşehrilerimizin taleplerini çözüme kavuşturmak öncelikli görevimizdir.” diye konuştu.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ise Malatya'yı doğru, planlı ve güzel yatırımlarla inşa ve ihya etmeye çalıştıklarını söylerken, “ Büyükşehir, Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyesi olarak dayanışma içerisindeyiz, uyum içerisinde çalışıyoruz. Malatya'nın menfaatleri için hep birlikte hareket ediyoruz. Planlı, sistemi ve uyumlu çalışarak şehrimizi ayağa kaldırmak için çalışıyoruz. Birinci önceliğimiz en son insanımız kalıcı konutuna erişinceye kadar, en son esnafımız kalıcı işyerine geçene kadar bize durmak, dinlenmek yoktur. İkizce TOKİ Konutlarında Ekim Ayı sonunda 8 bin konutu hazır hale getireceğiz, bugün Hekimhan'a gittim 165 konut teslime hazır duruma geldi. Şehrimizin her noktasında hummalı bir çalışma yürütülüyor. Çarşı inşaatı, deprem konutları ve köy evlerinde ki çalışmaları yakından takip ediyoruz. Deprem yaralarını sarmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Malatya'yı eskisinden daha güzel bir şehir hüviyetine ulaştıracağız, bunu hep birlikte başaracağız.” şeklinde konuştu.
Konuşmalardan sonra söz alan mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri taleplerini tek tek anlattılar.


Pusulamalatya

Bakmadan Geçme