Maski Su Faturaları Elektrik ve Doğalgazı Solladı

6 Şubat depremini bu defa Maski Malatyalılara yaşatmaya devam ediyor…

6 Şubat depremini bu defa Maski Malatyalılara yaşatmaya devam ediyor…

Göreve geldiği günden bu yana Maski'de sıkıntılar sorunlar bitmek bilmiyor. Sami Çeçen'in göreve geldiği günden bu yana Su faturalarında yüzde yüzde varan bir artış gözlenmekte.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er
yerel seçimler öncesi vatandaşa verdiği vaatler arasında ilk sırada ‘Su Faturaları' na indirim söz konusu olmasına rağmen, Maski Genel Müdürü Sami Çeçen'in göreve geldiği günden bu yana sıkıntı ve sorunların ayyuka çıkması, vatandaşları canından bezdirmeye devam ediyor.
Şu anda su faturalarının elektrik ve doğalgaz faturalarını solladığı bir dönemde vatandaş, “ Verilen sözler yutulmaya başlandı. Sami Er Başkan Maski Genel Müdürünü mutlaka uyarmalı ya da görevden acilen almalı. Vurdumduymazlık, keşmekeşlik herşey Maski'de mevcut. Sami Er Başkan bir an evvel dur demeli. İki kişilik bir aile apartman dairesinde oturuyoruz. 508TL su harcaması nasıl yapabiliriz. Tarla bahçemi suluyoruz. “ şeklinde tepkilerini dile getirdiler.
Maski'de göreve gelen Genel Müdür Sami Çeçen ve ekibi bugüne kadar memlekete sırt çevirip sorun ve arızaları gideremediği gibi , su faturalarında da Türkiye'nin en pahalı faturasını yansıtmayı ve Sami Er Başkanı zora sokmayı becererek, tepkileri almaya devam etmekte.
Maski'nin usulsüz ihaleler, usulsüz danışmanlık ücretleri ve en önemlisi de personele mobbing uygulaması devam ederken, en son bugüne kadar devlet kurumlarında gerçekleşmeyen müteahhit firma yetkilileri bir müdürü bıçaklayarak Türkiye gündemine oturtmayı başarmıştır. Sami Er Başkanın bir an evvel Maski sorununa çözüm bulması gerekmektedir..
İşte size iki kişilik bir ailenin apartman dairesinde oturmalarına rağmen elektrik ve doğalgaz faturalarını sollayan meblağ…

Bülten
Yorumlar 1
Mehmet adıgüzel 19 Eylül 2024 15:33

MASKİ Genel müdürlüğü başına ilk kez bu kadar dürüst ve namuslu bir adam geldi. Ekibi de aynı şekilde. Zamanla herşeyin daha güzel olacağına inanıyorum. Bütün olumsuz gördükleriniz yoluna girecektir. Ortada bir problem varsa yine bu ekip çözecektir.

Bakmadan Geçme