Mev'den Yks Türkiye Birincisi Arda Taşdemir'e Burs Desteği

Malatya Eğitim Vakfı , Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) Alan Yeterlilik Testleri (AYT) oturumunda sayısal Türkiye birincisi Arda Taşdemir'e eğitim süresince burs imkanı sağlayacak.

Malatya Eğitim Vakfı, başarılı gençlerin eğitim hayatlarını destekleyerek, onların eğitim yıllarından sonra ülkelerine ve memleketlerine faydalı birer bireyler olmalarına katkıda sunmaya devam ediyor.
Malatya Eğitim Vakfı olarak, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) Alan Yeterlilik Testleri (AYT) oturumunda sayısal Türkiye birincisi, Malatya Fethi Gemuhluoğlu Fen Lisesi Öğrencisi olan Arda Taşdemir'e eğitim süresince burs imkanı sağlayacak.
MEV, Malatya Temsilcisi Arif Aksoğan ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Bilgiç ile Ömer Akın, MEV Genel Başkanı Mustafa Tecdelioğlu'nun adına Arda Taşdemir'e takdirlerini ileterek, çeşitli hediyeler takdim ettiler.
Malatya Eğitim Vakfı kurulduğu yıllardan beri başarılı olan öğrencilere verdiği maddi ve manevi desteklerle birçok öğrencinin hayatına yön verdiği gibi onları MEV ailesinden birer parça olduklarını da daima ilke haline getirmiştir. Vakıf öğrencileri eğitim hayatlarında, gerek motivasyon açısından gerekse geleceğe hazırlamak noktasında değerli kılan ilkelerle desteklemeyi aksatmıyor.
Malatya Eğitim Vakfı olarak Türkiye birincisi olan Arda Taşdemir'in başarısının diğer öğrencilere de ilham olmasını temenni ediyor ve eğitimde fırsat eşitliğine katkıda bulunma misyonumuza devam ettiğimizi ve de devam edeceğimizi burada belirtiyoruz.

Bülten

Bakmadan Geçme