Mevlid Kandili'nin İslam Coğrafyasında Akan Kanın Ve Zulmün Son Bulmasına Vesile Olmasını Diliyorum

Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Er,

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) 'in dünyaya teşriflerinin yıl dönümünü idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Malatya Büyükşheir Belediye Başkanı Sami Er, Mevlid Kandili'nin tüm insanlık için sağlık ve esenlik getirmesini diledi.
Başkan Er mesajında şunları dile getirdi:
"Bizim dinimiz kötülüklerden, zulümden, zararlı her şeyden uzak durmamızı; iyilik ve ihsana yönelmemizi emretmektedir. Bunun en güzel yolu ise, bizler için en güzel örnek olan ve âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz (SAV)'in hayatını örnek almamızdır.
Maalesef üzülerek belirtmek isterim ki; Bugün İslam Coğrafyası kanla, gözyaşıyla, akla hayale gelmeyecek zulümlerle inim inim inlemektedir. Bu zulüm arş-ı alâyı titretmektedir. Kelimelerin anlatmaya kifayet edemeyeceği bu acının, gözyaşının, zulmün dinmesi ancak ve ancak Peygamber Efendimizin bizlere getirmiş olduğu o kutlu mesajlara sahip çıkmakla mümkündür.
Bu duygu ve düşüncelerle, Mevlid Kandili'nin İslam Coğrafyasında akan kanın, zulmün ve gözyaşının biran önce dinmesine, birlik ve beraberliğimizin güçlendirmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, tüm müslümanların Mevlid Kandilini tebrik ediyorum” dedi.

Bülten

Bakmadan Geçme