Movenpick yöneticilerinden Basına destek ziyareti

Movenpick yöneticilerinden Basına destek ziyareti

Movenpick Otel Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Akalın ve Nida Apak Anadolu Basın Yayın Birliği Şube Başkanlığını ziyaret ederek deprem dolayısıyla geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Akalın, Açıklamasında “Movenpick Otel 2020 yılı Ocak ayından itibaren Malatya'ya hizmet veriyor. Otelimiz marka olarak Premium üst segmentinde yer alıyor. Toplamda 104 Personel ile çalışıyoruz. 6 Şubat depreminin hemen ardından kapımızı Malatyalı depremzede kardeşlerimize açtık. Yaklaşık 2 ay boyunca bu depremzedelerimizin konaklama dahil ihtiyaçlarını karşılamanın mutluluğunu yaşadık. Otelimizde kalan misafirlerimize 3 öğün yemek ikramımız oldu. Takdir edersiniz ki o zamanlar duş almak dahi önemli bir problemdi. Bu dönemde SPA merkezimizi kapatmadık. 7/24 çalıştırdık. Bu süreç içerisinde gerek devlet kurumları gerek se sivil yardım ekiplerine, kolluk kuvvetlerine kapılarımızı açtık. Kısaca bize ulaşan herkese hizmet vermeye çalıştık. Herhangi bir ücret talep etmedik. Otel boşaldıktan sonra otelcilik hizmetine 202 oda ve 402 yatak kapasitesiyle hizmet veriyoruz.Bugünkü ziyaretimizin amacı deprem sonrası paydaşlarımızı ziyaret ediyoryapabileceğimiz bir yardım varsa bunu öğrenmek istedik” ifadelerini kullandı. Nida Apak ise ‘Bütün paydaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz” dedi.

ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ziyaretleriniz ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Deprem boyunca depremzede hemşehrilerimize göstermiş olduğunuz yardımlarınızdan dolayı minnettarız. " dedi.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme