Prefabrik Sektörü Yenilenen Ev Modelleri İle Sizlerle Buluşuyor

Prefabrik Sektörü Yenilenen Ev Modelleri İle Sizlerle Buluşuyor

Karmod firmasının her geçen gün gelişen ürün ağı neticesinde herkes kendi yaşam tarzını kolaylıkla oluşturabiliyor. Prefabrik ev sektörü son dönemlerde en çok tercih edilen ve araştırılan konular arasında yerini alıyor. Ev sektörü alanında adından sıkça söz edilen prefabrik evler, her noktaya konumlanabilmesi, pratik kullanımları ve şık tasarımları ile ev sahibi olmak isteyen kişilerin ilgi odağı oluyor. Aynı zamanda kısa süre içerisinde teslimat seçenekleri nedeni ile evinize kavuşma fırsatı sunan prefabrik konut, isteğinize özgü hazırlanıyor. Sizler, prefabrik konut yaptırmaya karar verdiğiniz takdirde prefabrik konutunuzun metrekaresini, ev içerisinde yaptırılacak olan alanları ve ekstra talep ettiğiniz noktaları belirlemeniz gerekir. Bu noktalar belirlendikten sonra projeniz hazırlanmaya başlanır.
Prefabrik konut, belirli bir proje dahilinde hazırlanır. Bunun en önemli nedenlerinden bir tanesi evin her detayının kusursuz ve problemsiz bir şekilde hazırlanmasına destek olmak ve imar izni işlemlerinin daha kolay bir şekilde alınması sağlanır. Üretim aşaması tamamen projeye bağlı kalınarak hazırlanır. Evin her bir noktası ve metrekaresi projeye göre kesilir. Alanında uzman kişiler aracılığı ile profesyonel bir şekilde hazırlanan ve gerekli izin prosedürlerine uygun olarak tasarlanan prefabrik konut, depreme dayanıklı olması nedeniyle de gönüllere taht kuruyor. Sizleri risklere karşı koruyan prefabrik konut, uzun yıllar kullanıma uygundur. Yapımında tercih edilen çelik konstrüksiyon malzemeler konutların dayanıklılığını artırıyor. Çelik malzemeler, evin belirli alanlarına monte edilir. Klasik yapılarda bulunan kiriş ve kolon görevini üstlenen çelik malzemeler yapınızın daha modern görünmesine destek oluyor. Sizler de her detayı ile kusursuz olan prefabrik konut seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.
Prefabrik Konutlar Klasik Yapılara Oranla Daha Çok Tercih Ediliyor

Prefabrik konutlar, pandemi sürecinin başından itibaren en çok rağbet gören ve tercih edilen bir sektördür. Kişilere sunmuş olduğu avantajları ve düşük fiyatları nedeni ile arsalarına değer katmak ve kendilerine ait uygun fiyatlı bir ev sahibi olmak isteyen kişiler prefabrik konutları tercih ediyor.
Prefabrik konutlar, uygun fiyatlı seçeneklerinden dolayı klasik yapılara oranla daha çok tercih ediliyor. Yapılan araştırmalar sonucunda klasik betonarme yapıların maliyetlerinin %100 oranında artması ev fiyatlarına yansıyor. Ev fiyatlarının bu denli yükselmesi klasik 2+1 evin dahi fiyatının normaline oranla yüksek fiyatlardan satılmasına neden oluyor. Fiyatların artışlarının sonucunda farklı sektörlere yönelen kişiler prefabrik konutları tercih ediyor. Prefabrik konutların fiyatları tercih edilen evin boyutuna göre belirleniyor. Sizler konut fiyatlarını tamamen kendi bütçesine uygun olarak entegre edebilir ve ev sahibi olabilirsiniz.
Prefabrik Ev Seçenekleri Nelerdir?
Her yaşam tarzına uyum sağlamayı başaran prefabrik konutlar, istediğiniz görünümde ve istediğiniz özellikle evlerin tasarlanmasına yardımcı oluyor. Birbirinden farklı ev seçenekleri arasında ihtişamlı ve modern görünümleri ile prefabrik konutların gözdesi konumunda olan prefabrik villa, kalabalık aileler için uygun olan bir ev modelidir. Prefabrik villa ev seçenekleri müstakil olarak dilediğiniz alana konumlandırılır. Arsanızın konumuna uygun olarak prefabrik villa içerisine balkon, teras, kış bahçesi gibi alanlara yer vererek evinizi çok yönlü olarak kullanabilirsiniz.
Prefabrik villa maliyet ve fiyat olarak diğer ev seçeneklerinden farklı olsa da bütçe dostu bir ev modelidir. Sizler, prefabrik villa yaptırmak isterseniz talep ettiğiniz metrekareye göre fiyat teklifi alarak kendi bütçenize göre değerlendirebilirsiniz.
Prefabrik villa dışında 4 ya da 2 kişilik bir ailenin konaklayabileceği prefabrik konutlarda revaçta olan modeldir. İç ve dış dizaynını istediğiniz şekilde yaptırabileceğiniz prefabrik konutlar herkesin zevkine hitap ediyor.

Prefabrik Konutların İmar İzni Nasıl Alınır?
Prefabrik konutların imar izni, prefabrik konutun yapılacağı alanda yer alan ilgili mercilerden alınabilir. İmar izni ilgili mercilerin müsaitlik durumuna göre kısa süre içerisinde alınabilir. Sizler, arsanızın bulunduğu lokasyona giderek buradaki belediyelerden imar iznini alabilirsiniz. İmar izni alabilmek için sizlerden talep edilen belli başlı evrakın eksiksiz olarak teslim edilmesi gerekir. Bu evraklar arasında yer alan arsa tapusu, prefabrik konut projesi mutlaka teslim edilmesi gerekir. Belgelerinizi teslim ettikten sonra imar izninin onaylandığına dair sizlere bilgilendirme yapılır. Gerekli izin işlemleri tamamlandıktan sonra prefabrik konutlarınızı kolaylıkla yaptırabilirsiniz. Prefabrik konut ve prefabrik villa teslimat süreçleri yaklaşık olarak 5 iş günüdür. Ev sahibi olmanın prefabrik konutlar ile daha kolay olduğu bu dönemde ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme