Samsunspor Adanademirsporu'da mağlup etti

Samsunspor Adanademirsporu'da mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor, Yeni Adana Stadyumu'nda Samsunspor'u ağırladı. Zorlu mücadelede Samsunspor, geriye düşmesine rağmen 3 puanı alarak sahadan galip ayrıldı. Sezona kötü bir başlangıç yapan Adana Demirspor, teknik direktör Valkanis ile yollarını ayırdıktan sonra Serkan Damla yönetiminde çıktığı maçta, ilk yarıda etkili bir performans sergiledi. Ev sahibi ekip, 7. dakikada Yusuf Barasi'nin penaltı golüyle 1-0 öne geçti ve rakibine şut şansı tanımadığı bu devreyi üstün kapattı.

İkinci yarıda ise Samsunspor toparlanarak dengeyi sağladı. 58. dakikada Arbnor Muja'nın golüyle skoru 1-1'e getiren Karadeniz ekibi, maçın son dakikalarına kadar baskısını sürdürdü. Uzatma dakikalarında, 90+3'te Soner Aydoğdu'nun asistinde Dimata'nın attığı golle Samsunspor 2-1 öne geçti. Maçta son sözü 90+10'da Soner Aydoğdu söyledi ve Samsunspor ilk yarıyı geride kapattığı maçı 3-1 kazanmayı başardı. Bu galibiyetle Samsunspor, üst üste dördüncü zaferini elde ederek puanını 15'e yükseltti.

Adana Demirspor ise 1 puanda kalırken, sıkıntılı süreç devam etti. Gelecek hafta Samsunspor, Fenerbahçe'yi evinde ağırlayacak, Adana Demirspor ise BAY geçecek.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme