Uyanışı kimle yapacağız...

Ahmet İMREK Türkiye Uyanış Partisi Genel Başkanı

Türkiye Uyanış Partisi Genel Başkanı Ahmet İmrek bir yazılı açıklama yaparak, 'halk bilinçli bir şekilde uyutuldu' ifadelerine yer verdi.

Başkan İmrek açıklamasında şu görülşere yer verdi;

"Uyanışı kimle yapacağız...
Önemli ve manidar bir soru bu.
Hepimiz aynı sosyal çevrenin insanlarıyız. Aşağı yukarı aynı şeyleri yiyoruz, aynı şeyleri giyiyoruz aynı paydada düşünüyor hareket ediyor üzülüp seviniyoruz. Ancak zamanla yönetimsel araçlar kullanılarak dışardan ithal düşünce ve ideolojilerle bu sosyal toplum önce sağcı/solcu, Alevi/Sünni, Kürt/Türk Kemalist/antikemalist komünist/milliyetçi diye ayrıştırma ötekileştirme kuruplaştırma yoluyla birbirlerine düşman edildiler. Hatta karşılıklı kayıplar verildi verilmekte. Çünkü halk bilinçli bir şekilde uyutuldu uyutuluyor.
Abd ve İngiltere gibi ülkelerin çıkarlarına komünizme karşı duruş sergilemeyi milliyetçilik sananlar, milliyetçi ile çarpışmayı devrimcilik sananlar malesef bu çıkar kavgasının piyonu durumundadır.
Gerçek milliyetçilik devrimcilik "Emperyalist" bir saldırı karşısında "Antiemperyalist" bir tavır takınırlar.
Bugün ülkemiz de Emperyalizmin kıskacında baskısında ve hatta sömürüsünde olan bir ülkedir.
O zaman uyutulan uyuyan bu halk için bir ortak buluşma noktası yokmu.
Millyetçiliği Amerikanın çıkarlarını korumayı komünizme karşı gelmek zannedenler devrimciliği sağcı milliyetçilerle savaşmaktan ibaret zannedenler bu yanlıştan dönmek "UYANMAK" ve "UYANIŞI"başlatmak için daha nelerin kaybedilmesini bekliyoruz.
Herkesin savaş başlatmak için bir nedeni vardır. Ama savaş başladıktan sonra amaç unutulur ve bu savaşın acımasız gerçekleri kalır geriye. Adalet duygusunun yerini sadece intikam alır
Karşı taraftan yok ettiğin birisi o taraftan bir kişiyi belki eksiltir ama seni çoğaltmaz. Onu kazanırsan çoğalırsın. Çoğalırsan halk olursun bu halkı bilinçlendirmek emperyalizmin kıskacında kurtarmak bağımsız özgür gelişen üreten üreterek büyüyen ilimi bilimi adaleti çağdaş yaşamı sevgi saygı hoşgörü birlik beraberlik kardeşlik ruhu içinde hareketle örf adet gelenek ve görenekleri ile sosyal kültürel ve ekonomik sorunları yenmiş sürdürülebilir yaşam kalitesini arttırmış bir toplum olmak müreffeh bir ülke olabilmek için uyanışını geçekleştirmiş bir halk olmakla mümkündür.
Bu doğrultuda Türkiye Uyanış Partisi olarak din dil mezhep etnik köken ayrımı yapmadan ayrıştırmadan ötekileştirmeden kutuplaştırmadan Bayrağımız ulusal devlet yapımız bölünmez bütünlüğümüzle sorunu olmayan hangi görüş ve ideolojik yaklaşımları gözetmeden kucaklayıcı sevgi saygı hoşgörü ortamında birlik beraberlik kardeşlik ortamında "MİLLİ UYANIŞI" gerçekleştirmek için ortak hareketle TÜRKİYE UYANIŞ PARTİSİ çatısı altında buluşmaya ve milli uyanışa katkınızı bekliyorum." dedi.

Vatan Millet ve Hürriyet,
Türk'ün dür Mülkiyet....

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme