YRP Yeşilyurt İlçe Teşkilatı Divan Toplantısını Gerçekleştirdi

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Akkaya,ilçe divan toplantısı gerçekleştirerek yönetimini kamuoyuna tanıttı.

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Akkaya,ilçe divan toplantısı gerçekleştirerek yönetimini kamuoyuna tanıttı.
Malatya'da güçlü isimlerle il ve ilçelerde atılımlar yaparak güçlenen Yeniden Refah Partisi,ilçe yönetimlerinin divan toplantılarıyla yönetimde yer alan isimleri kamuoyuna tanıtmaya devam ediyor.İl Başkanı Burhan Kılıç,Gençlik Kolları Başkanı Mikail Ünsal ve il başkan yardımcılarının katıldığı divan toplantısında Malatya'nın il merkezi ve ilçelerde yaşadığı sorunlar masaya yatırıldı.
Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Akkaya,ilçe yönetiminde yer alan ilçe başkan yardımcılarını tek tek tanıtırken,ilçenin büyük sorunları olduğunu ve ilçe halkının adeta kendi kaderine terk edildiğini ifade ederek ; “ Değerli il başkanım,gençlik kolları başkanım,il ve ilçe yönetiminde yer alan kıymetli dava arkadaşlarım . Bizler büyük bir sorumluluğu omuzladığımızın farkındayız ve bu sorumluluğu layıkıyla taşıyıp,halkımızın her durumda yanlarında olacağız. 6 Şubat depremlerinin ardından bölgemiz büyük yıkıma uğradı ve geçtiğimiz gün Kale ilçemizde meydana gelen depremle birlikte yine aynı korkuları yaşadık.
Biliyoruz ki, deprem öldürmez ama düzensiz yapılaşma,malzemelerinden çalınarak uygunsuz yapılan binalar vatandaşlarımıza mezar oluyor. Ders almıyoruz,alamadık bir türlü. Zemini sağlam olmayan ve tarım arazisi olarak bildiğimiz yerlerde çok katlı binalar yapıldı ,deprem sonrasında da halen aynı hataların yapıldığını görüyoruz .
Onbinlerce vatandaşımız depremde mağdur oldu,gelinen noktada aradan geçen bunca zaman sonrasında bile halen bu mağduriyetlerin devam ettiğini görüyoruz. Dostlar pazarda görsün misali anahtar teslim törenleri yapılıyor,ama maalesef evine gidip yerleşen depremzede vatandaşlarımızın sayısı bir elin parmakları kadar. Çünkü, yapılan konutların alt yapı sorunları devam ediyor, daha inşaatı bitmemiş konutların anahtarları teslim edildi. Biz buna seyirci kalmayacağız ve vatandaşlarımızın sorunlarını yüksek sesle dile getirmeye devam edeceğiz. Bu büyük sorumluluğu bizimle birlikte omuzlayan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum “ dedi.
HER VATANDAŞIMIZIN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ

Yeşilyurt ilçe teşkilatının Yeniden refah Partisi'nin tüm teşkilatları gibi son derece başarılı çalışmalar yapacağına emin olduğunu belirten İl Başkanı Burhan Kılıç ; “ Allah'ın izniyle her vatandaşımızın en büyük destekçisi olacağız. Yeşilyurt İlçe Başkanımız Sayın Muhammed Akkaya,bu gün divan toplantısında yönetiminde yer alan dava arkadaşlarımızı tanıtarak ilçedeki sorunları masaya yatırdı. Bizler Sayın İlçe Başkanımızın ve dava arkadaşlarının başarılı çalışmalar yapacağına eminiz. Hep birlikte omuz omuza vererek çalışacağız ve sadece Malatya'da değil, tüm yurtta halkımızın en çok güvendiği ve inandığı bir parti olacağız. Genelbaşkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan,ülkede yaşayan her ferdin sorunlarına hakim olmanın yanında dünyadaki tüm mazlumların da destekçisi olacağımızı her fırsatta dile getiriyor. Dünya düzeni ve refahı ancak Yeniden Refah'la mümkündür. Bu minvalde Yeşilyurt ilçe teşkilatımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. “ dedi.

Bülten

Bakmadan Geçme