Ankara Malatyalılar Derneği Başkanlığına Başkan Battal Yıldız tekrar seçildi.

Ankara Malatyalılar Derneği Başkanlığına Başkan Battal Yıldız tekrar seçildi.

Malatyalıların Ankara'daki evi olan çalışmalarıyla takdir edilen ve Ankara'da çok büyük bir Sivil Toplum Kuruluşu olan Ankara Malatyalılar Derneği Başkanlığına  Başkan Battal Yıldız tekrar seçildi.
Ankara-Maltepe’de bulunan Malatyalılar Derneği binasında yapılan kongrede dernek üyeleri bir araya geldi. Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız, Dernek olarak Ankara’da Malatyalıları bir araya getirdiklerini belirterek “Bugün kongremize katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Bize verdiğiniz destekle elimizden gelen her çabayı sarf ederek Malatya ve Malatyalılar için çalışıyoruz. Derneğimizi etkin hale getirmek için çok çalıştık. Bu nedenle de derneğimiz Ankara’ya gelen her hemşerimizin evi oldu. Sizlerin güvenine layık olmaya çalıştık. Malatya bizim ortak sevdamız” dedi. 
 Seçime tek liste ile gidilirken, Ankara Malatyalılar Derneği Başkanlığına Battal Yıldız yeniden seçildi. Derneğin Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu:
Battal Yıldız Başkan, Yakup Demir, Hasan Alıcı, Fuat Kutsal, Asım Aydoğdu, Hüseyin Özdemir, Seydihan Çamur, Doğan Demir, Derviş Kihtir, Bahadır Şahin, Nil Başak Demiralp seçildi.
Derneğin müdürlüğüne ise yeniden Malatyaspor'un eski futbolcusu Yusuf Gül getirildi. Haber: Erdal Öztürk

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme