- Haberler
- Malatya
- Arapgir Belediyesi tarafından, mülkiyeti Belediye'ye ait taşınmazların satışları gerçekleştirildi
Arapgir Belediyesi tarafından, mülkiyeti Belediye'ye ait taşınmazların satışları gerçekleştirildi
Arapgir Belediyesi tarafından, mülkiyeti Belediye'ye ait taşınmazların satışları gerçekleştirildi
Arapgir Belediyesi tarafından 06.02.2025 tarihinde saat 14.00’te başlayan oturumla mülkiyeti Belediye’ye ait taşınmazların,açık teklif usulü ile yapılan ihaleyle satışları gerçekleştirildi.
Mülkiyeti Arapgir Belediye Başkanlığı’na ait, Çobanlı Mahallesi’nde bulunan 21 adet taşınmazın satışı açık teklif usulü ile ihale edilerek satışa sunuldu. Belediye toplantı salonunda gerçekleştirilen ihalede taşınmazlardan 3 adedine talip olan katılımcılar açık teklif usulü ile fiyat vererek taşınmazları satın aldı.
Arapgir Belediye Başkan Yardımcısı Gürbüz Bulut, tüm katılımcılara teşekkür ederek, satın alınan taşınmazların yeni maliklerine hayırlı olmasını diledi. Başkan Yardımcısı Bulut, bu tür ihalelerin, yerel yönetimlerin kaynaklarını değerlendirme ve ilçenin gelişimine katkıda bulunma adına önemli fırsatlar sunduğunu vurguladı.