Arapgir'de Orman Haftası Kapsamında Fidan Dağıtımı Yapıldı

Arapgir'de Orman Haftası Kapsamında Fidan Dağıtımı Yapıldı

Arapgir Belediyesi ve Arapgir Orman İşletme Şefliği iş birliğiyle, Orman Haftası dolayısıyla ilçede çam fidanı dağıtımı gerçekleştirildi.
Doğaya katkı sağlamak ve yeşil alanları artırmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, vatandaşlara ücretsiz çam fidanları dağıtıldı. Fidanlarını alan vatandaşlar, doğaya katkıda bulunacak olmanın mutluluğunu ve bu anlamlı etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Arapgir Belediyesi, çevre bilincini artırmak ve yeşilin korunmasını sağlamak adına benzer etkinliklerin gelecekte de devam edeceğini belirtti.
Fidan dağıtımına gösterilen ilgi, ilçedeki halkın çevreye olan duyarlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. Bu etkinlik, doğanın gelecek nesillere daha yaşanabilir bir şekilde bırakılması amacıyla önemli bir adım olarak kaydedildi.

Bakmadan Geçme