Arguvanspor'un İlk Rakibi Akhisarspor

Arguvanspor'un İlk Rakibi Akhisarspor

TFF 3’üncü Lig 3.grupta mücadele edecek olan Malatya Arguvanspor sezonun ilk karşılaşmasında Akhisarspor’a konuk olacak.

Spor Toto Akhisar Stadyumunda 3 Eylül Cumartesi günü saat 17:00’da oynanacak karşılaşma çekişmeli geçecek. Bir tarafta Türkiye Kupası Şampiyonu ve Türkiye Süper Kupa sahibi Akhisarspor, diğer tarafta ise asla pes etmeyerek kısa süre içerisinde şehir liginden BAL ligine ve oradan da 3.Lige çıkan hırslı bir takım bulunuyor.
Akhisarspor: 2018-2019 sezonunda Avrupa Ligi’nde mücadele eden Akhisarspor, geçtiğimiz sezon 3. Lig’e düştü. TFF 2. Lig’in 37 haftasında Amed SK’yı evinde ağırlayan Akhisarspor, 2-1’lik mağlubiyet sonrası küme düştü.
Kadro genişliği 25 olan kulüpte finansal sıkıntılar nedeniyle transfer yapılamadığı belirtiliyor. Kadro değeri 1.13 milyon Euro olan takımın en değerli oyuncusu 100 bin Euro ile Serkan Sefil.
Malatya Argvanspor: 2021/2022 sezonunda BAL liginde şampiyon olarak 3.Lige çıkan Malatya Arguvanspor, ligdeki ilk sezonunda burada kalmak için mücadele edecek. Kadro oluşturma sürecinin devam ettiği takımda yönetim eksikleri gidermek için mali kaynak oluşturuyor.
Kadro genişliği 17 takımda yeni alınacak en az 9 futbolcu ile takviye yapılması bekleniyor. Kadro değeri 100 Euro olan takımın önümüzdeki süreçte eksilerini gidereceği düşünülüyor.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme