• Haberler
  • Gündem
  • Aşevi hizmetinden 4 bin 197 vatandaş faydalanmaya devam ediyor

Aşevi hizmetinden 4 bin 197 vatandaş faydalanmaya devam ediyor

Aşevi hizmetinden 4 bin 197 vatandaş faydalanmaya devam ediyor

(PHA) - Şanlıurfa Haliliye Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı ile faaliyetlerin sürdürüldüğü Aşevi hizmetinden faydalanan vatandaşların sofralarına sıcak yemekler ulaştırılıyor.

Belediye bünyesinde üretilen ekmeklerin de eşlik ettiği hizmet, vatandaşların gönüllerine dokunuyor.
Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın “Sosyal Belediyecilik” anlayışı ile ihtiyaç sahibi ailelere yönelik projeler devam ediyor. 
Vatandaşlara dokunacak projelerin hayata geçirildiği Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, bünyesindeki Sosyal Market, Giyim Market, Glutensiz Ekmek Fırını, Evde Bakım Hizmeti ve Aşevi ile gönüllere dokunuyor. Yapılan incelemeler sonucu ulaşmadık hane bırakmayan Haliliye Belediyesi, yaptığı tespitler sonucu ihtiyaca yönelik destekleriyle ailelerin yanında oluyor. Bu kapsamda; komisyonca belirlenen kriterleri karşılayan vatandaşlara yönelik sürdürülen Aşevi hizmetinden 4 bin 197 vatandaş faydalanmaya devam ediyor. Sosyal Yarım İşleri Müdürlüğü bünyesindeki aşçılar tarafından gece saatlerinde yapılan hazırlıklar ile günlük 3 çeşit yemek kazanlarda kaynıyor. Haliliye ilçesinde ikamet eden vatandaşların faydalandığı Aşevi hizmeti ile hazırlanan yemekler sefer taslarına konularak, günün ilk ışıklarıyla kapı kapı hanelere ulaştırılıyor. Belediye bünyesindeki Ekmek Üretim Tesisinde üretilen sıcak ekmekler eşliğinde teslim edilen yemekler, bir önceki gün bırakılan boş sefer kaplarıyla değiştiriliyor.
Haliliye Belediyesi tarafından yılın 365 günü devam eden hizmet ile sıcak yemek ve ekmeklerin ulaştığı vatandaşlar, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve ekibine hayır dualarıyla teşekkürlerini iletiyor.
 

Bakmadan Geçme