• Haberler
  • Yerel
  • Asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediliyor

Asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediliyor

Arapgir Belediyesi ve Karayolları 85.Şube Şefliği ortak çalışma ile asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Arapgir Belediyesi ve Karayolları 85.Şube Şefliği ortak çalışma ile asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İlçe merkezinde alt yapı çalışmaları sonrasında bozulan yolların düzenlenmesi ve eski konforuna kavuşturulması amacıyla çalışmalarına devam eden ekiplerimiz, Mehmet Akif Mahallesi Huzur Sokak’ta 250 metre asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın isteklerine daha hızlı cevap vermek için gece gündüz çalışıyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaç duyduğu asfalt çalışmaları için ekiplerimiz ilçemizin birçok noktasında planlamalar dahilinde bir çalışma içerisinde. 
Karayolları 85.Şube Şefi Özkan Özbay ile gerçekleştirmiş olduğumuz görüşmeler neticesinde Karayolları destekleri ile birlikte, Mehmet Akif Mahallesi Huzur Sokak’ta 250 metrelik bir alanda asfalt serimi gerçekleştiriyor. Mahallelerimiz, asfaltlama çalışmalarıyla birlikte daha güzel bir görünüme kavuşacak. Yaptığımız tüm hizmetler hemşehrilerimiz ve Arapgir’imiz için. Hedeflediğimiz tüm işlerimizi tamamlayana kadar ekiplerimiz çalışmaya ve sahada olmaya devam edecek” dedi.

Bakmadan Geçme