Ateşli Silahla Kasten Yaralama

Ateşli Silahla Kasten Yaralama

21.09.2024 günü saat 03.30 sıralarında Beydağı Mahallesi Şehit Sait KORKMAZ Sokak üzerinde meydana gelen 'Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması' olayı ile ilgili olarak;
Belirtilen adreste müşteki şahıslar seyir halindeyken daha önceden husumetleri bulunan M.G. ve G.T. isimli şahıslar araçla önlerini keserek üzerlerine ateş edilmesi üzerine yapılan çalışmalarda şüpheli şahıslar, olayda kullanılan av tüfeği ile birlikte yakalanmıştır.
Şüpheli şahıslardan M.Y. isimli şahıs Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan talimatlar doğrultusunda gözaltına alınmıştır.

 

21.09.2024 günü saat 05.00 sıralarında Battalgazi İlçemiz Akpınar Mahallesinde meydana gelen ‘Ateşli Silahla Kasten Yaralama’ olayı ile ilgili olarak:
    İşyerinde müşteri olan E.A. ve U.A. isimli şahıslar ile işyeri görevlisi olan Müşteki İ.M.K. isimli şahısların arasında çıkan tartışmanın büyümesi sonucunda İ.M.K. isimli şahıs ateşli silahla hayati tehlikesi bulunmayacak seviyede yaralanmıştır.
     Olaya taraf şüpheli şahıslar yakalanmış, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimat doğrultusunda şüpheli şahıslar gözaltına alınmıştır.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme