Avşar'dan ABYB'ye Ziyaret

MHP Malatya önceki dönem İl Başkanı R.Bülent Avşar Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Başkan Yardımcısı Said Yalçın'ı ziyaret etti.

MHP Malatya önceki dönem  İl Başkanı R.Bülent Avşar Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Başkan Yardımcısı Said Yalçın’ı ziyaret etti.
Avşar, Kahramanmaraş merkezli depremde Malatya’nın içler acısı bir durum içinde olduğunu belirterek, “ Malatya Kahramanmaraş merkezli depremde çok büyük yara aldı. Bu süreçten sonra bir çok dostumuzu, arkadaşımızı kaybettik. Nihayetinde herkes kendi telaşına düşmesi sebebiyle birbirimizi arayamadık soramadık. Bugün 6 Şubat’tan itibaren sahada olan Basın mensubu arkadaşlarımıza bir ziyaret gerçekleştirip geçmiş olsun dileklerimizi sunmak istedik.Rabbim bir daha bu afetleri güzel ülkemize, memleketimize yaşatmasın inşallah.”  dedi.
BİZDE MERHAMET OLMADIĞI SÜRECE...
Depremi ranta çevirmek isteyenleri Allah’a havale eden Avşar, “Deprem sonrası özelliklede dar gelirli vatandaşlarımızın yıkılan evleri ve ev bulamama sıkıntısını, akabinde ev sahiplerinin vicdansızlıklarını izledik. Ev kiraları aldı başını gidiyor. Ev sahipleri 15,000 TL ve daha yüksek meblalarda evlerini kiraya vermekteler. Bugün deprem öncesi kiraya verilen 3 veya 4 bin olan kiraların ev sahipleri tarafından fahiş fiatlara yükselmesi hakikaten vicdansızlıktır. Bu konuda devletimizin acil önlemler alması gerekiyor.'Deprem bölgelerinde sağlam kalan dairelerin kiraları fahiş şekilde yükseldi.. Allah, doğal afetleri ranta çeviren leşçi akbabaların belasını versin!” ifadelerini kullandı.
DEPREMDE ZENGİN OLANLAR  
MHP Malatya Önceki dönem İl Başkanı Avşar, “ Şunu belirtmekte fayda var. Depremi ranta çevirip, Allah korkusu olmayan kamu çalışanlarını biliyoruz. Yeri ve sırası geldiğinde bunları tek tek açıklayacağız. Malatya’da depremi ranta çevirip zengin olan, bir malı 5 katı belirterek faturalandıran, bir işin gerçek maliyeti 1 lirayken 100 liraya fatura edip işin bitip bitirilmediğine bakılmaksızın parayı aktaran bir çok insanı biliyoruz. Devletimizi bir çok konuda zarara uğratan kurumları da biliyoruz. Bunları dediğim gibi yeri ve zamanı geldiğinde açıklayacağız.” dedi.
 

Bakmadan Geçme