Avukat Mustafa Aydın'dan ABYB'ye Ziyaret

Avukat Mustafa Aydın'dan ABYB'ye Ziyaret

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü olması münasebetiyle Avukat  Mustafa Aydın Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.
İYİ Parti Malatya İl Başkanlığına da adı geçen Avukat Mustafa Aydın, “Mustafa Kemal Atatürk’ün harika bir sözü  ,Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır.  Bu bağlamda ABYB yayın gruplarını yakinen takip etmekteyiz. Şeffaf, Cesur görüdüklerini ve düşündüklerini yazan yayın organlarınız ile Malatya’da sevilen sayılan isimlerin başında gelmektesiniz.Bundan dolayı sizleri tebrik ediyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutluyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  ABYB Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, “Çalışan Gazeteciler günümüzü kutlamanızdan ve akabinde  hediyelerinizden dolayı şahsım yönetim kurulum ve tüm üyelerim adına teşekkür ediyorum. İYİ Parti Malatya İl Başkanlığına aday olduğunuzu biliyoruz. Vizyonlu ve bu işi hakkıyla yapacağınıza, akabinde Genel Merkezinizin duyarlı davranacağına inanmaktayız. Çıkmış olduğunuz yolda sizlere başarılar diliyoruz.” İfadelerini kullandı.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme