• Haberler
  • Gündem
  • Bakanlar Tunç ve Işıkhan'dan İzmir'deki patlamaya ilişkin açıklama

Bakanlar Tunç ve Işıkhan'dan İzmir'deki patlamaya ilişkin açıklama

Bakanlar Tunç ve Işıkhan'dan İzmir'deki patlamaya ilişkin açıklama

İzmir Torbalı'da ölen ve yaralananların olduğu patlamaya ilişkin Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, adli soruşturma başlatıldığını; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da müfettiş görevlendirildiğini bildirdi.

Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, patlamada hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileyerek, "İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir lokantada meydana gelen patlamayla ilgili Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmış olup, Torbalı Cumhuriyet Başsavcısının koordinesinde 2 Cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir. Soruşturma titizlikle sürdürülmektedir." dedi.

 

Bakan Işıkhan ise sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

İzmir’in Torbalı ilçesinde bir iş yerinde gerçekleşen patlamayla ilgili derin üzüntü duyuyoruz.

Yaşanan kazayı araştırmak üzere Bakanlığımıza bağlı müfettişlerimiz görevlendirilmiş olup gerekli incelemeler yapılacaktır. Bakanlık olarak süreci yakından takip ediyoruz. Patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi Barış Manço Caddesi üzerinde bir binanın zemin katında patlama meydana gelmiş, ilk belirlemelere göre sanayi tüpünden kaynaklandığı değerlendirilen patlamada ölü sayısı 5'e, yaralı sayısı 57'ye yükselmişti. (İLKHA)

Bakmadan Geçme