Başkan Avcu'dan Abyb'ye ziyaret

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığına nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette, Proje ve çalışmaları hakkında bilgi veren Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, ‘’biz sahada vatandaşlarımız ile iç içe olarak ve  onları her daim dinleyerek sıkıntılarına çözüm üretmek için çalışıyoruz. Malatya’lı kadınlarımızla her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışarak sorunların üstesinden birlikte geliyoruz. Biz vatandaşımızın derdini görmezden gelen partilerden değil, onların dertleriyle dertlenen bir partiyiz ve vatandaşımıza hizmet etmek için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

    Başkan Avcu, “Güçlü toplumlar sağlıklı bireylerden oluşur inancıyla her konuda toplumsal farkındalık eğitimleri ve bilgilendirme çalışmalarımızı tüm il ilçe teşkilatlarımızda yaygınlaştırmayı amaçlıyoruz” dedi.

     Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, “Vatandaşın sorununu çözmek adına bizde elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmak isteriz. Vatandaşlarımızın huzur ve güveni bizim de daha rahat ortamlarda çalışmamıza olanak tanır. Bizde vatandaşlarımızın her türlü sıkıntısında onların sesi olmaktan onur duyuyoruz. Sizlere de bu nazik ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen ziyarette Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu ve  Yönetim Kurulu Üyeleri misafirperverliğinden dolayı BaşkanYavuzkurt’a teşekkürlerini iletti.

 

 

Bakmadan Geçme