Başkan Boran'dan 10 Kasım Mesajı

Türkav Malatya İl Başkanı Bünyamin Boran

Türkav Malatya İl Başkanı Bünyamin Boran, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında; "10 Kasım tarihi Atatürk'ü Anma Günü olduğu kadar Cumhuriyetimizin ilkelerine sahip çıkma arzu, inanç ve kararlılığımızın da tazelendiği bir gündür. 

"Ya istiklal ya ölüm" seslenişi ile Milletimizin İstiklal mücadelesindeki askeri dehasıyla sadece Türk Milletinin değil dünyadaki tüm Mazlum milletlerin gönlünde taht kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk kahraman bir asker, büyük bir devlet adamı olarak ta, kahraman bir millete istikamet göstererek ve Cumhuriyeti kurarak Milletimizin gönlündeki müstesna yerini daima koruyacaktır. 

"Tarihi yaşadığımız gibi yazdık. Fakat, geleceği, cumhuriyete inananlara, onu koruyanlara ve yaşatacaklara emanet etmek lazımdır." sözleri ışığında, bundan sonra  bize düşen en önemli görev, Atatürk'ün mirası Cumhuriyetimizi bir asırlık kazanımlarıyla Türkiye yüzyılı'nda da bütün alanlarda yüksek bir değer haline getirmek, Ülkemizi dünyanın saygın ve güçlü bir Ülkesi yapmak yolunda azimle, kararlılıkla ve aşkla çalışmaktır. 

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Kahraman silah arkadaşlarını, Aziz Şehitlerimizi, ebediyete göçen gazilerimizi ve kurtuluş mücadelemizin tüm İsimsiz kahramanlarını rahmet minnet ve şükranla anıyorum Ruhları şad olsun"

Bakmadan Geçme