Başkan Bükte'nin Çalışan Gazeteciler Günü kutlama mesajı

Başkan Bükte'nin Çalışan Gazeteciler Günü kutlama mesajı

iYi Parti Battalgazi İlçe Başkanı Nurettin BÜKTE, “Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Bükte, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Basın mensuplarının haklarını düzenleyen 212 sayılı Basın İş Yasası Kanunu’nun 10 Ocak 1961’de kabul edilmesi nedeniyle 10 Ocak günü “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kutlanmaktadır.

Demokrasimizin vazgeçilmez unsuru olan basın-yayın kuruluşlarımız; toplumun bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi hususunda önemli bir rol üstlenmektedir.

Dünyada ve ülkemizde gerçekleşen olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan basın mensuplarımızın, görev ve sorumluluklarını medya etik kuralları çerçevesinde daha önce olduğu gibi bundan sonra da aynı duyarlılıkla yerine getireceklerine inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle mesleklerini zor şartlar altında, büyük bir özveriyle ifa eden ulusal basın mensuplarımız ile ilimizin gelişmesine ve kalkınmasına da büyük katkılar sağlayan yerel basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme