Başkan Bükte'nin Yeni Yıl Mesajı

Başkan Bükte'nin Yeni Yıl Mesajı

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Nurettin Bükte yeni yıl mesajı yayınladı. Başkan Bükte Mesajında;
“Her yeni yıl; hayata dair yeni bir başlangıçtır. Umutların yeşerdiği, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam koşullarına ulaşma beklentilerinin arttığı, geçmiş yılda yaşanan acı ve üzüntülerin bir nebze olsun unutulduğu, ümit ve heyecanla dolu yeni bir yılı karşılayacak olmanın mutluluğudur.
Yeni yılın, başta Battalgazi'mize Malatya'mıza , ülkemize ve tüm insanlığa, sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini, başarının sürekli olması, sevginin hiç eksik olmaması, mevcut birlik ve beraberlik anlayışının daha da pekişmesine vesile olacağına inanıyorum. Battalgazi'mizde  yeni bir yılı daha birlikte karşılıyor olmaktan duyduğum mutluluğu tüm hemşehrilerimle paylaşarak, 2022 yılının sevginin kardeşliğin ve barışın daha da çoğaldığı bir yıl olması dileklerimle, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.


Yeni yılda en iyi hizmetleri gerçekleştirmeyi kendimize amaç edindiğimizi belirtmek istiyorum.
Önümüzdeki çalışma dönemlerinde İlçemizin sorunlarını çözme noktasında elbirliği ile yolumuza devam edeceğiz.
Her yeni bir yıl; çoşkunun, mutluluğun daha bir anlamlandığı, umudun çoğaldığı, yepyeni beklentilerin doğduğu tatlı heyecanların yaşandığı günlerdir.
Tarih, Kültür, İş ve Refah konusunda Battalgazimizi hak ettiği noktaya getirmek, huzur ve güven dolu bugünkü mevcudiyetini daha ilerilere taşımak, İlçemiz ile ilgili tüm projelerimizi hayata geçirmek önümüzdeki günlerde en önemli hedeflerimizdir.
Bu duygularla; Tüm hemşehrilerimizin yeni yılı kutluyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme