Başkan Çınar, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının İlk Gününde Öğretmenleri, Öğrencileri Ve Velileri Yalnız Bırakmadı

Başkan Çınar, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının İlk Gününde Öğretmenleri, Öğrencileri Ve Velileri Yalnız Bırakmadı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının ilk gününde Yeşilyurt İlçesindeki okulları ziyaret ederek; öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin heyecanını paylaştı.
Vali Hulusi Şahin’in katılımıyla Şehit Konuk İlkokulunda düzenlenen ‘2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama’ programına katılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar daha sonra Biruni İlkokulu ile Kılıçaslan İlkokulunu ziyaret etti.
Okul önünde bekleyen velilerle sohbet ettikten sonra okul idarecileri ve öğretmenleri ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, daha sonra sınıfları tek tek dolaşarak ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte sıralarında ki yerlerini alan öğrencilere başarılar dileyip, kırtasiye seti hediye etti.
Yeşilyurt Belediyesi olarak eğitime sınırsız destek verdiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının bütün öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize hâyırlı uğurlu olmasını öncelikle temenni ediyorum. Bizlerde ilk ders zilinin çaldığı bugün okullarımızı gezerek öğretmenlerimizin, velilerimizin ve her biri ayrı bir kıymete sahip öğrencilerimizin heyecanını paylaştık. Çocuklarımızın güzel şartlarda eğitim hizmetlerine kavuşması için her türlü desteği veriyoruz. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizle birlikte koordineli ve uyumlu çalışarak okullarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında bize düşen tüm sorumlulukları yerine getiriyoruz ve bundan sonrada getirmeye devam edeceğiz. Eğitime sınırsız destek veren bir belediye olarak öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin yanında yer almaya devam edeceğiz. Sınıf ziyaretlerimiz sırasında kalem, silgi ve kalem açacağı gibi malzemelerin içinde yer aldığı kırtasiye setlerimizi öğrencilerimize hediye ederek onlara başarılar diledik. Çocuklarımızın heyecanlı olduklarını gördük, Cenab-ı Allah tüm evlatlarımıza zihin açıklığı nasip etsin. Tatil döneminde dinlenen çocuklarımız ve gençlerimiz okulların başlamasıyla birlikte yeni döneme merhaba dediler, bizlerde onların bu heyecanlarına ortak olduk. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan ailelerimizin ve büyük gayretlerle ilçemizin ve ülkemizin her köşesinde hizmet veren öğretmenlerimizin yeni eğitim-öğretim yılı heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaşıyoruz.” şeklinde konuştu.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme