Başkan Er Ankara'da Çeşitli Temaslarda Bulundu

• Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er

    Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Malatya’da gerçekleştirilen çalışmalar hakkında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’i, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay’ı ve Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar’ı ziyaret ederek bir takım görüşmelerde bulundu.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, temasları sırasında Malatya’da yapımı devam eden, yapılması planlanan hizmetler ve yatırımlar hakkında ilgili bakanlıkları ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. 
Başkan Er, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyareti sırasında Malatya’nın ulaşım ağının güçlendirilmesi için çalışmaların devam ettiği Çevre Yolu, Kuzey ve Güney Kuşak Yolları başta olmak üzere yeni ulaşım güzergâhlarının geliştirilmesi noktasında görüş alışverişinde bulundu.  
Ziyaretlerle ilgili değerlendirmede bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, "İçişleri, Milli Savunma, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlarımız ile Milli Savunma Bakan Yardımcımız ve Türkiye Bankalar Birliği Başkanı’mızla çok verimli görüşmelerde bulunduk. Şehrimizin yeniden ayağa kalkması için sadece yerel kaynakları değil, merkezi yönetimin de tüm imkanlarını kullanmamız gerekiyor. Bunun için Ankara’da adeta kapı kapı gezerek şehrimizin ve hemşehrilerimizin derdine derman, yaralarına merhem olmaya çalışıyoruz. Başta Sayın Bakanlarımız olmak üzere, ziyaret ettiğimiz bürokratlarımız şehrimize ve hemsehrilerimize çok yakın bir ilgi ve alaka gösteriyorlar. Sn. Cumhurbaşkanımızın deprem bölgemize göstermiş oldugu pozitif yaklaşımın yansımalarını her yerde görebiliyoruz. Bu desteklerinden ve hassasiyetlerinden dolayı Sn. Cumhurbaşkanı’mızın şahsında tüm bakanlarımıza ve bürokratlarınıza hemsehrilerim adına teşekkür ediyorum. İnşallah devletimizin ve milletimizin tüm imkanlarını seferber ederek, şehrimizi bir an önce ayağa kaldıracağız. Her fırsatta ifade ettiğim gibi; her bir vatandaşımız evine, yuvasına, is yerine kavuşmadıkça bize dinlenmek yok” dedi 

Bakmadan Geçme