Başkan Er, Kuzey Kuşak Yolunda İncelemelerde Bulundu

'Şehrimizin Ulaşım Ağını Daha Güvenli Ve Daha Konforlu Hale Getirmek İçin Çalışıyoruz'

Kuzey Çevreyolu, Kuzey Kuşak Yolu,  Dilek Yolu ve Şehir Mezarlığı Kavşağını şehir merkezine bağlayan yolda çalışmaları yerinde inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Şehrimizin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlarımıza daha güvenli ve  konforlu bir ulaşım imkânı sunmak için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz” dedi.
Şehrin ulaşım ağını gerçekleştirdiği yol çalışmaları ile güçlendiren Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Çevreyolu, Kuzey Kuşak Yolu,  Dilek Yolu ve Şehir Mezarlığı Kavşağını şehir merkezine bağlayan yolda çalışmalarını tamamlama aşamasına getirdi. 
Asfalt serim çalışmalarının yapıldığı Yaka Mahallesi sınırları içerisinde yer alan, toplamda 3 gidiş 3 geliş olmak üzere 6 şeritli dizayn edilen yolun genişliği 30 metreden oluşuyor. 
 “Büyükşehir Belediyesi Olarak Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz”
Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin ulaşım ağını daha konforlu hale getirmek için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Er, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından çalışmaları sürdürülen yolumuz bağlantı anlamında çok önemli bir yol. Sağ olsun çalışma arkadaşlarımız mesai mefhumu gözetmeksizin yolumuzun tamamlanması için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyorlar. İnşallah hızlı bir şekilde yolumuzu bitirerek, en kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Şehrimizin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlarımıza daha güvenli ve daha konforlu bir ulaşım imkânı sunmak adına çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Dilek Yolu’muzu Şehir Mezarlığı Kavşağı’na bağlayan yolda asfalt çalışmalarımız hızla devam ediyor. Kuzey Kuşak Yolu'muz ve Kuzey Çevre Yolu'nu şehir merkezimize bağlayan yolumuz, 30 metre genişliğinde olup 3 gidiş 3 geliş olmak üzere 6 şeridiyle inşallah hizmet vermeye başlayacak. Bu yolumuz aynı zamanda, Dünya Kayısı Ticaret Merkezimizin ve Buğday Pazarı'mızın ulaşımını da kolaylaştıracak. Bu da beraberinde  vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştıracak ve şehrimizin ekonomik canlılığına da katkı sunacaktır” dedi. 

Bakmadan Geçme