Başkan İmrek'ten ABYB'ye Ziyaret

Türkiye Uyanış Partisi Genel Başkanı Ahmet İmrek ve yönetim kurulu üyeleri, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdiler.

Türkiye Uyanış Partisi Genel Başkanı Ahmet İmrek ve yönetim kurulu üyeleri, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdiler.
Ziyarette bir açıklama gerçekleştiren İmrek, "Basın yayın organları içerisinde çalışan muhabirinden, sayfa editörüne, yazarlarından, matbaasında çalışan tüm gazetecilerimiz Malatya'da zor şartlar altında çalıştıklarını biliyoruz.Haber peşinde koşan, doğru haberin aktarılması için gece gündüz demeden emek veren tüm gazetecilerimizi kutluyorum. Yerel Basına destek vermemiz gerekiyor. Bu bağlamda parti olarak gazetecilerimize önem veren bir düşünce içerisindeyiz.Kalemini hak, hakikat ve adaletten ayırmayan Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığının görsel ve yazılı basınlarını yakinen takip ediyoruz. Hakikaten şeffaf , dürüst, ayrıştırmadan her kesimin haberini paylaşan bir ekipsiniz. Bundan dolayı sizlere teşekkür ediyorum." dedi.
Türkiye Uyanış Partisi Genel Başkanı Ahmet İmrek , “Biz Türkiye Uyanış Partisi olarak mevcut Siyasi  hareketi ya da içinde bulunduğumuz siyasi konjonktürde yeterli olmadığı veyahut da yanlışlıklarının çok had safhada olduğunu gördüğümüz için özellikle de iktidarın muhalefeti takmadığı, İktidarın muhalefeti hesaba almadığı,  Muhalefetin de iktidarın değirmenine su taşıdığı şu ortamda, biz farklı bir oluşum olarak kaybedilen Türk kimliğini tekrar kazanmak. Altını çizerek söylüyorum. Kaybedilen Türk kimliğini kazanmak adına kaybedilen milli, manevi değerlerin tekrar kazanmak adına ve bu coğrafyanın her karış toprağı, şehit kanıyla sulanmış bu toprakların, başta Araplar ve Siyonistler olmak üzere satılmasına tepki olarak kurulmuş bir partidir.
Biz siyasete ya da siyasi ortamda sürekli şu bir gerçek,  Türk kimliği ya da Türk bayrağı üzerinde çok büyük oyunlar var. İçlenme, dışlanma. Biz  daha önce Malatya'da  hem sivil toplum kuruluşu temsilcisi olarak hem bir siyasi olarak , ben özen Türk bayrağında hilalin aşağı bakması esaretini kabul edilmesi anlamına geldiğini ben birçok platformda değerlendirdim. İşte biz de bu şekilde  bu bir simgesel olay olarak  öngörüyoruz. Biz önce Hilal'i yukarı taşıyacağız.  Yukarı baktıracağız. Çünkü aşağı bakması, esareti kabul etmek anlamındadır. Biz onunla başlıyoruz. Türk kimliğini tekrar kazanacağız. Türk kimliğini tekrar bu ülkede  hakim bir kimlik haline getireceğiz.” İfadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, " Ahmet İmrek Başkanı yakinen tanıyoruz.Çıkmış olduğu meşakketli yolda kendisine ve ekibine başarılar diliyotuz." dedi.

Bakmadan Geçme