• Haberler
  • Eğitim
  • Başkan Karademir'den Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Başkan Karademir'den Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Karademir, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Karademir, yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını dileyerek, şu ifadelere yer verdi:

“2024-2025 eğitim ve öğretim yılına girmenin heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Bilgiye ve yeniliğe açık bir neslin yetişmesi, ülkemizin yarınlarına ışık tutacak en önemli yatırımdır. Gençlerimizin geleceğini şekillendirecek bu dönemde, eğitimin en iyi şekilde devam etmesi için üzerimize düşen sorumlulukların farkındayız. Eğitim, sadece bireylerin değil, toplumların da gelişimi ve ilerlemesi için en temel unsurdur.

Bu bağlamda, öğrencilerimize başarı, öğretmenlerimize kolaylıklar, velilerimize de sabır ve destek temenni ediyorum. MAGİNDER olarak her zaman gençlerimizin ve eğitim camiasının yanında olacağız. Geleceğin girişimci ve lider bireylerinin yetişmesi için üzerimize düşen tüm desteği vermeye hazırız.”

Karademir ayrıca, eğitimin toplumun her kesimine ulaşabilmesi ve fırsat eşitliğinin sağlanabilmesi adına yapılacak çalışmaların önemine dikkat çekerek, gençlerin yeteneklerini geliştirebilecekleri fırsatlar yaratılması gerektiğini vurguladı.

Yeni eğitim öğretim yılının başta Malatya olmak üzere, tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyen Başkan Karademir, gençlere tavsiyelerde bulunarak, "Sizler ülkemizin yarınlarısınız, azimle çalışın, hedeflerinizin peşinden koşun" dedi.
 

Bakmadan Geçme