• Haberler
  • Malatya
  • Başkan Karademir, 'Malatya'mızın tek ihtiyacı birlik ve beraberlik içinde çalışmak'

Başkan Karademir, 'Malatya'mızın tek ihtiyacı birlik ve beraberlik içinde çalışmak'

Malatya Girişimci İş İnsanları (MAGİNDER) dernek Başkanı Salih Karademir ve yönetim kurulu üyeleri Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay 'yı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Malatya Girişimci İş İnsanları (MAGİNDER) dernek Başkanı Salih Karademir ve yönetim kurulunu üyeleri Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay ‘yı ziyaret ederek istişarelerde bulundu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Saadet Partisi MP Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay Malatya Girişimci İş İnsanları (MAGİNDER) dernek Başkanı Salih Karademir ve yönetim kuruluna ziyaretlerden dolayı teşekkür ediyorum. Malatya’mızda onurlu bir hizmet yürütüyorlar, 6 Şubat Depreminden sonra şehrimiz terk etmediler ve kentimizde kalmaya devam ettiler, siyasi parti ayrımı yapmadan MAGİNDER derneği ziyaret ederek istişarelerde bulunuyorlar, bu onurlu duruşlardan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum şeklinde konuştu. 


“Şehrimiz ortak akıl ve istişareyle 6 Şubat Depremin izlerini hep birlikte sileceklerini belirten” Malatya Girişimci İş İnsanları (MAGİNDER) dernek Başkanı Salih Karademir MAGİNDER ailesi olarak Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay ve yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulunuyoruz. 6 Şubat Depreminden sonra Malatya’mızda ciddi anlamda yıkım meydana geldi, Depremin ilk anından itibaren Saadet Partisi Malatya teşkilatı saha’ da vatandaşlarımızın yanında oldu, emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. “ Kentimizde Deprem sonrası iş Dünyasının beklentisi var “ İş insanı Mustafa Canbay başkanımız bu sorun ve sıkıntılarını biliyor, Bu gün Şehrimiz ve iş Dünyası olarak istişare toplantı gerçekleştiriyoruz  Malatya’mızın tek ihtiyacı birlik ve beraberlik içinde uyumla çalışmak ve şehrimiz ayağa kalkacağına inanıyorum geçtiğimiz günlerde siyaset yapan Başkanlarımız bir araya gelerek şehrimiz için istişarelerde bulundular. Kendilerine teşekkür ediyorum MAGİNDER ailesi olarak her zaman şehrimiz ve milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz şeklinde konuştu. 


Daha sonra MAGİNDER Dernek Başkanı Karademir Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Canbay plaket  verdi.

Bakmadan Geçme