Başkan Karaman Esnafları Dinledi

Başkan Karaman Esnafları Dinledi

20 Mart 2022’de Malatya’da yapılan Büyük Birlik Partisi İl Kongresinde üyelerin çoğunluğunun güvenini alarak seçimle göreve gelen, BBP Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman sahaya inerek esnafların sorunlarını dinlemeye başladı.
BBP Doğanşehir İlçe Başkanı Yaşar Toraman ile birlikte, Doğanşehir’e çıkartma yapan BBP Malatya İl Başkanı Karaman, “Büyük Birlik Partisi Doğanşehir İlçe Başkanımız ve Yönetimiyle birlikte Sürgü ve Kurucaova Mahallelerinde önce taziye ziyaretleri sonrasında ise esnaflarımız ve halkımızla buluşup vatandaşlarımızın ve çiftçilerimizin sorunlarını dinledik ve taleplerini ilgili makamlara iletmek üzere kayıt altına aldık.” Dedi.
BBP Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman Doğanşehir’de esnaf ve çiftçiler ile yaptığı görüşmelerde, Cumhur İttifakı üzerinde durarak, “'Cumhur İttifakı'nda kriz, çatlak' diye haber yapıyorlar. Böyle bir kriz, çatlak yok. Cumhur İttifakı 3 partiden oluşuyor. İki partimiz bu konuda uzlaşmış, saygı duyarız. Cumhur İttifakı ile birlikteliğimiz devam ediyor. Bu birliktelik, sadece seçimi kazanma üzerine oluşturulmuş bir ittifak değildir.” İfadelerine yer verdi.
Doğanşehir gezisinden oldukça memnun ayrılan BBP Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, “İlçe teşkilatlarımız  ,ile birlikte daha güçlü, Cumhur ittifakına uyum içinde çalışan vatandaşlarımıza her koşulda cumhur ittifakının önemine dair bilgilendirmeler yaparak çalışmalarımıza tüm hızımız ile devam edeceğiz” dedi.
 BBP Malatya İl Başkanı Karaman’ın Doğanşehir ilçesi gezisine, BBP Battalgazi İlçe Başkanı Abdullah Daşkıran, BBP Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz, Alperen Ocakları Malatya Şube Başkanı Yalçın Arıcak, il yönetimi hazır bulundu.
 
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme