BAŞKAN KAVUK ABYB'Yİ ZİYARET ETTi

Ak Parti İl Baskan Yardımcısı Kahraman Kavuk ,Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz  Yavuzkurt, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Ak Parti  İl  Baskan Yardımcısı  Kahraman Kavuk ve beraberindekilere teşekkür etti.
Basın kuruluşları ve basın mensuplarının çalışmalarına önem verdiklerini ifade eden Başkan Kavuk,’’ Cemiyet ve dernekleri ziyaret ederek değerlendirme çalışması yapıyoruz. İlimizde dünden bu güne çalışmalar nasıl gidiyor, kurumsal performanslar ne aşamada, neleri güzel yaptık ve neleri daha güzel yapabiliriz başlıklarıyla değerlendirme yapıyoruz.
İlimizde ,yerel yönetimlerin başarısı, İlimizin daha güzel bir noktaya ulaşabilmesi,daha güzel işler yapması noktasında rutin olarak çalışmalara devam ediyoruz. Malatya zor ama önemli bir coğrafyadır. Malatya bizim için sıradan bir şehir değildir.Aynı zamanda tarih şehri, medeniyet şehridir’’dedi

Bakmadan Geçme