Başkan Kılıç'ın Beraat Kandili mesajı
Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Burhan Kılıç,Beraat Kandili münasebetiyle yayımladığı mesajında, İslam dünyasının birlik ve beraberliğinin önemine değinerek top yekün arınmanın önemine vurgu yaptı.
Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Burhan Kılıç,Beraat Kandili münasebetiyle yayımladığı mesajında, İslam dünyasının birlik ve beraberliğinin önemine değinerek top yekün arınmanın önemine vurgu yaptı.
Beraat Kandili’nin günahlardan arınmak için büyük bir fırsat olduğunu söyleyen Başkan Kılıç ;” Beraat,günahlardan arınmanın yanı sıra,içimizde beslediğimiz bütün kötü amellerin de bertaraf edilmesi için iyi fırsat olduğunu unutmayalım. Değişen ve gelişen dünyada teknolojinin hayatımızın her alanına müdahil olduğu bu zamanda,maalesef öz kültürümüzden,maneviyatımızdan tamamen uzaklaşmış bir nesil yetişiyor. Kimsenin kimseye tahammülünün olmadığı,komşunun komşuya yabancı olduğu,anne ve babaların artık evlatları tarafından sayılmadığı,sosyal yaşam alanlarında ahlakın yitirildiğini üzülerek ve hayret ederek takip ediyoruz “ dedi.
AHLAKIN YİTİRİLDİĞİ BİR ZAMANDA KALKINMAKTAN,BÜYÜMEKTEN BAHSETMEK SADECE HAYALDİR
Ülkenin geldiği ekonomik dar boğazın,asgari ücretlinin,emeklinin açlık sınırının altında yaşam mücadelesi verdiğini biliyoruz diyen Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Burhan Kılıç;” Hükümetin maneviyatımızı erozyona uğramaktan kurtaracak tedbirler alması lazım.Yüce dinimiz,her şeyden önce insana saygıyı,insan hayatının önemini ve ahlakı emreder. Ahlakın olmadığı yerde adalet olmaz,adaletin olmadığı yerde de huzur ve düzen olmaz. Bizler kendimiz, anne ve babamız evlatlarımız ve milletimiz için dua edeceğiz. Rabbim,maneviyatı düzgün, ahlaki seviyesi üst düzeyde olan yöneticileri başımıza getirsin.
Bir deprem yaşadık ve halen de zaman zaman meydana gelen depremlerle 6 şubatta yaşadığımız korkuyu iliklerimize hissederek yaşıyoruz. Halen konutlarını teslim alamayan binlerce vatandaşımızın konteynerde yaşam savaşı verdiği,esnafların iş yerlerini teslim almadığını görüyoruz. Yüce Rabbim,en kısa zamanda vatandaşlarımızın huzur ve refahı için yar ve yardımcısı olsun.
Bu mübarek gecede, ülkemizin ve tüm insanlığın barış, huzur ve güven içinde yaşaması için dualar edelim. Dualarımızı, tüm mazlumların, gariplerin, yoksulların ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olmak, onları unutmayarak gönlümüzü onlara açmak için de yapalım. Berat Kandili’nin, ülkemiz ve tüm İslam âlemi için sağlık, mutluluk, barış ve kardeşlik getirmesini niyaz ediyorum “ dedi.