Başkan Kızıldaş'dan Abyb'ye ziyaret

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Basın Konteynerlarını ziyaret etti.

Basın Konteynerları ziyaretleri kapsamında Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaret gerçekleştiren Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Malatya’nın tek profesyonel takımı Arguvanspor’a destek çağrısında bulundu.
Gerçekleşen ziyarette Başkan Kızıldaş, 6 Şubat’da yaşadığımız büyük afette vatandaşımızın yaralarını sarmak için büyük çaba sarf ettik. Deprem esnasında ve sonrasında da her durumda vatandaşımızın  yanında olduk ve sorunlarına çözüm bulabilmek için gereken gayreti gösterdik. Yaraların sarılması için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz’’dedi.
3. Lig 1. Grupta mücadele eden Arguvanspor’a destek olunması çağrısında da bulunan Başkan Kızıldaş," Malatya’nın tek profesyonel takımıyız ancak bu güne kadar destek almadık."
“Takımımızla birlikte, ligin üst sıralarına çıkmak için gayret sarf ediyoruz. İlimiz idarecilerinin takımımıza destek olmalarını istiyoruz. Bu kentin takımı hepimizin gururu olur. Buralara gelmek çok kolay değil. Çok ciddi bütçeler gerekiyor. Deplansman masrafları oldukça ağır. Futbolcu giderleri çok büyük rakamlar oluşturuyor. Hem Arguvan’ın hem Malatya’nın ismi iyi yerlerde geçsin istiyoruz. Sponsor olmak isteyenleri de Hem Malatya adına hem de Arguvan adına bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, ‘’Arguvan, Malatya’mız için önemli bir ilçedir. Özellikle Türkü dağarcığında  önemli bir kültür mirasına sahip bir ilçemiz. Bundan sonraki süreçte de  Arguvan’ı daha ileriye taşıyacağınıza inanıyorum. Ziyaretinizden dolayı şahsım ve Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ediyorum’ dedi. Başarılar diledi. 
 

Bakmadan Geçme