Başkan Şarlak, İhracat Rakamlarını Değerlendirdi

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak, 2021 yılı ihracat rakamlarını değerlendirerek 'Bir önceki yıla göre yüzde 32.9'luk artış Cumhuriyet tarihimizde bir rekordur emeği geçen herkese teşekkür' ediyoruz dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 2021 yılı dış ticaret rakamlarını değerlendiren Başkan Mustafa Şarlak, “Türkiye Cumhuriyeti için açıklanan bu veriler Türkiye Yüzyılında ekonomi için umut vermektedir. Cumhurbaşkanımızın ihracatı arttırma hamlesi ve Bakan Mehmet Şimşek’in ihracat tavsiyesi ile Türkiye Yüzyılına yaraşır ihracat rakamlarını yakalamak adına var gücümüzle çalışıyor ülke temaslarımızı arttırıyoruz. 2024 yılının iyi geçmemesi öngörüsüyle ihracata yönelip yeni pazarlar arayışına girdik. Bu dönemde Dünya genelinde ticaret yapmadığımız adım atmadığımız ülke kalmayacaktır.” şeklinde konuştu.

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Finlandiya ve Mali İş Konseyleri Yürütme Kuruluna seçilen Başkan Mustafa Şarlak, “Gerek ülkemiz adına gerekse Malatyamız adına 2024 yılında ihracatı artırmak adına önemli hamleler yaparak ekonomik açıdan gelişime katkıda bulunacağımıza olan inancım tamdır. Bu anlamda yeni görevimizde ihracat rakamlarını artırma adına yoğun mesai harcayacağız.” dedi.

Bakmadan Geçme