Başkan Şengönül: 2022 yılında da Ülkü ışığımızı yakmaya bütün azim, iman ve itikatimiz ile devam edeceğiz.

Başkan Şengönül: 2022 yılında da Ülkü ışığımızı yakmaya bütün azim, iman ve itikatimiz ile devam edeceğiz.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, 2022 yılında da Ülkü ışığımızı yakmaya bütün azim, iman ve itikatimiz ile devam edeceğiz dedi.

Başkan Şengönül yeni yıl mesajında;

2022 yılının ülkemize, ulusumuza ve tüm insanlığa sağlık, kardeşlik, huzur, bereket ve mutluluk getirmesini diler, yeni yılda Türk Milletinin gücüne inanarak, yorulmadan, durmadan çalışarak Devletimizin ve Milletimizin hak ettiği yerlere geleceğine inancım tamdır.Yeni gireceğimiz 2022 yılında başta Doğu Türkistan, Irak ve Suriye' deki Türkmenler, Karabağ, Afganistan ve İran Türkleri gibi gönül coğrafyamızdaki Turan Sevdalılarının huzura kavuşmalarını temenni ederim.

Malatya Ülkü Ocakları olarak 2022 yılında da Liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ’ nin izinde, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım’ın emrinde görevimize devam edecek, Onun gösterdiği yolda, bizlere emanet ettiği Ülkü ışığımızı daha güçlü bir şekilde yakmaya bütün azim, iman ve itikatimiz ile devam edeceğiz.
Bu vesile ile; Türk ve İslam Aleminin ve Malatya’lı hemşerilerimin yeni yılını kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl dilerim.
Başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği, güzelliklerin hayatınızı dolduracağı bir yıl dileğiyle…
Yeni Yılınız Kutlu Olsun…

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme