• Haberler
  • Malatya
  • Başkan Sülük, Bakanlar ve Milletvekilleri ile İstişare Toplantıları Gerçekleştirdi

Başkan Sülük, Bakanlar ve Milletvekilleri ile İstişare Toplantıları Gerçekleştirdi

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Bakanlar ve Milletvekilleri ile İstişare Toplantıları Gerçekleştirdi

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük,  bakanlar ve milletvekilleri ile gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilçenin gelişimi ve hizmetleri üzerine önemli görüşmelerde bulundu.

Başkan Sülük, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Alparslan Bayraktar'ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Sülük, Bakan Bayraktar'a ilçeye verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti. Bu desteklerin, ilçenin enerji ve doğal kaynaklar alanında daha sağlam bir altyapıya sahip olmasına katkı sağladığını vurguladı.

Mikail Sülük ,Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Malatya Milletvekili İhsan Koca ile bir araya geldi. Toplantıda, Malatya genelinde yapılacak olan yatırımlar ve projeler üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu. Başkan Sülük, Bakan Bak ve Milletvekili Koca'ya ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, ilçenin gençlik ve spor alanındaki ihtiyaçları hakkında bilgi verdi.

Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık'ıda ziyaret eden Başkan Sülük, ilçenin sağlık hizmetleri alanındaki ihtiyaçlarını ele aldı. Sülük, Bakan Yardımcısı Kırbıyık'a ilçeye yapılacak olan hizmet ve destekler için teşekkür etti ve sağlık alanında yapılacak çalışmaların önemine değindi. 
                       
Başkan Sülük, ilçenin kalkınması ve gelişmesi için devletin üst düzey yetkilileriyle yakın iş birliği içinde olmaya devam edeceklerini belirtti.       
                                                             Pütürge Belediyesi Çalışanı, Yaralı Dağ Keçisini Kurtardı: Başkan Sülük Teşekkür Etti  
                                                                                                    TYP çalışanı Cengiz Memiş, Örmeli köyünde ağır yaralı bir dağ keçisi bularak belediye ekiplerine haber verdi. Bölgeye belediye zabıta ekipleri ve jandarma ekipleri iş birliğinde, yaralı dağ keçisi Doğa Koruma ve Milli Parklar Merkezine sevk edilerek tedavi altına alındı. Olayın ardından Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda " Çalışanımız Cengiz Memiş'e duyarlılığından dolayı teşekkür ederim. " ifadelerini kullandı. Memiş'in örnek davranışı, toplumun doğaya ve çevreye duyarlılığını artırırken, yerel yönetimlerin de bu tür olaylara hızlı ve etkin müdahalelerinin önemini bir kez daha gündeme getirdi.

Bakmadan Geçme