Başkan Yasin Doğan'dan Güder'e Ziyaret

Malatya Güvenlik Korucuları Dayanışma Derneği Başkanı Yasin DOĞAN

Malatya Güvenlik Korucuları Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Doğan, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'e ziyaret gerçekleştirdi.

Malatya Güvenlik Korucuları Dayanışma Dernek Başkanı Yasin DOĞAN, Başkan Osman Güder'i makamında ziyaret ederek güvenlik korucularının sorunlarını dile getirdi. Başkan DOĞAN, ‘Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya’mıza geldiği günden bugüne kadar çok önemli çalışmaları oldu. Özellikle deprem olmasına rağmen kırkgöz, derme deresi ve akabinde Şehit Fevzi mahallemizdeki kentsel dönüşüm projeleri  güzel çalışmalarının olması bizleri sevindirmiştir. Sayın Başkanımıza çalışmalarından başarılar diliyoruz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise,, Malatya Güvenlik Korucuları Dayanışma Dernek Başkanı Yasin Doğan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek “Bizler her zaman olduğu gibi bugünde güvenlik korucularımızın yanındayız, bizlere düşen bir çalışma olursa her zaman kendilerini destekleyeceğiz” dedi.

Ziyarette esnasında Malatya Güvenlik Korucuları Dayanışma Dernek Başkanı Yasin DOĞAN, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'e plaket takdim etti.

Bakmadan Geçme