Başkan Yılmaz: Kredi kartı borçluları 4 milyonu geçti..

Başkan Yılmaz: Kredi kartı borçluları 4 milyonu geçti..

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, halkın büyük bir yoksullaşma içinde olduğunu, kredi kartı borcundan dolayı bankaların 4 milyon 125 bin vatandaşla ilgili yasal sürecinin devam ettiğini söyledi. Hakan Yılmaz, halkın dayanacak gücünün kalmadığını da ifade ederek, “ Artık bıçak kemiğe dayandı. Ak Partiye oy verenler büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor “ dedi
İl Başkanı Yılmaz, İYİ Parti Malatya teşkilatları olarak geçe gündüz çalışmalarının devam ettiğini ve halkın İYİ Parti İktidarını sabırsızlıkla beklediklerini de ifade ederek konuşmasını şöyle sürdürdü. “ Ak Parti 20 yılın sonunda ülkeyi uçurumun kenarına getirdi. Ak Parti hiçbir bahanenin arkasına sığınamz. Allah kendilerine kesintisiz 20 yıl nasip etti. Cumhuriyet tarihinde böyle bir süreç olmadı. Onlar ne yaptı; halkımızın bu güvenini boşa çıkardı.  Şuan yazın ortasındayız. Sadece  sebze meyve fiyatlarına bir bakarsanız ülkenin durumunu daha iyi anlarsınız.
Tarım Kredi Kooperatiflerine verilen talimat da işe yaramadı. Halkı büyük bir geçim sıkıntısı da içinde de demiyorum, resmen kriz yaşıyor. Bu krizi çözecek olan parti liyakatlı İYİ parti kadrolarıdır. Az kaldı inşallah. Türkiye bu krizlerden kurtulacak.” 
-Birlik ve beraberliğimizi bozamazlar..
İyİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, yapılan kamuoyu yoklamalarında İYİ Partinin muazzam bir yükseliş içinde olduğunu, bunu gören bazı parti ve iktidardan nemalanan bir kesimin kendilerini hedef aldığını da belirterek, “ Partimizin bu yükselişi karşısında paniğe kapılan bazı kesimler bizi bir birimize düşürmeye çalışıyorlar. Bunların kimler olduğunu biliyor, hayret ve ibretle izliyoruz. Bu birlik ve beraberliğimizi kimse bozamayacak. 
 Bizim hem Türkiye’de, hem de Malatya’da büyük hedeflerimiz var. Allah’ın izni ile bu hedeflere ulaşacağız” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme