Başkan Zelyurt' tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Başkan Zelyurt' tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Malatya’nın Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, basın mensuplarının her koşulda kamuoyunu bilgilendirmek adına özveriyle görev yaptıklarını belirterek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
Belediye Başkanı Zelyurt, günümüz teknolojileri ile habere ulaşmanın eskiye oranla çok daha kolay hale geldiğini habere ulaşmakta görsel, yazılı medya ve internet haberciliği büyük bir işlevi yerine getirdiğini kaydetti. 
Belediye Başkanı Durali Zelyurt mesajında şu ifadelere yer verdi,  “Son derece dinamik bir meslek olan gazetecilik, haberleri en doğru şekliyle kamuoyuyla paylaşma misyonu taşımaktadır. Ülkemizin, Malatya’mızın ve Doğanşehir’imizin gelişmesinde çok değerli katkıları olan basın mensuplarımız, her koşulda büyük bir fedakârlıkla kamuoyunu bilgilendirmeye devam etmektedir. Pandemi sürecinde de basın mensuplarımız yaptıkları haberlerle toplumsal duyarlılığa katkıda bulunmuş ve kamuoyunu gelişmelerden haberdar ederek çalışmaların sağlıklı bir şekilde yürütülmesine destek olmuştur.  Bu zor dönemde göstermiş oldukları mücadeleden dolayı ayrıca teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylık ve başarılar diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, Doğanşehir’imizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmelerine çalışmalarıyla katkı sağlayan değerli basın çalışanlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. 
Doğanşehir’imizde, Malatya’mızda şevkle, fedakarca çalışan, işini hakkıyla yapmak için çabalayan tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutlar, güzel haberlere ulaşmalarını dilerim.” Dedi.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme