Battalgazi Belediyesi Asfaltsız Yol Bırakmama Adına Kararlı İlerliyor

Battalgazi Belediyesi Asfaltsız Yol Bırakmama Adına Kararlı İlerliyor

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Hanımınçiftliği Mahallesindeki 1.5 milyonluk ulaşım yatırımını yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Bu tempo ile Battalgazi’mizde asfaltsız yol bırakmama hedefimiz var” dedi. 
İlçede yaşayan vatandaşların daha kaliteli ve konforlu ulaşımı için 2019 yılından bu yana Battalgazi’de asfalt seferberliğini sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hanımınçiftliği Mahallesindeki 7 sokakta asfalt ve kaldırım çalışmalarını tamamladı. Ulaşım yatırımlarındaki program dahilinde çalışmalarını sürdüren ekipler, Cihanbey mevkisinde alt yapı çalışmaları tamamlanan Aydoğan sokak, Muradiye sokak, Onur sokak, Yeşim sokak, Samanlı sokak, Güven sokak ve Yalı sokakta tamamladığı asfalt ve kaldırım çalışmaları kapsamında 1.5 milyonluk yatırımı ilçeyle buluşturdu. Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, hizmet aşkıyla çıktıkları bu yolda Battalgazi’ye yakışır yollar yapmaya devam ettiklerinin altını çizdi. 
MAHALLE SAKİNLERİ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN
Gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinlerinden Mehmet Yücetaş isimli vatandaş, “Battalgazi Belediyemize ve ekiplerine çok teşekkür ediyoruz. Mahallemiz toz toprak içindeydi ve bizler sıkıntı çekiyorduk. Yapılan bu çalışmalar ile sıkıntılarımız ortadan kalkacak. Mahallemiz temiz olacak. Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder ve ekibine teşekkürlerimi iletiyorum” derken, Feshi Kaya isimli vatandaş ise, “Mahallemizde asfalt çalışması yapılması bizleri çok memnun etti. Her yer toz toprak içindeydi. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederim” ifadelerini kullandılar. 
MUHTAR AZASI HAKVERDİ: “EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Battalgazi Belediyesi’nin üzerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getirdiğini ifade eden Muhtar Azası Sefer Hakverdi, “Battalgazi Belediyemizin mahallemize yapmış olduğu çalışmalardan dolayı canı gönülden teşekkürlerimizi iletiyorum. Başkanımız Osman Güder’in verdiği talimatlarla kış ayı gelmeden mahallemizdeki çalışmalarımız tamamlandı. Battalgazi Belediyesi üzerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getiriyor. Hanımınçiftliği mahallesi olarak her zaman başkanımızın yanındayız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 
BAŞKAN GÜDER: "HEMŞEHRİLERİMİZİN HİZMETİNDEYİZ"
Battalgazi’nin dört bir köşesinde özveriyle çalıştıklarını vurgulayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi Belediyesi olarak hemşerilerimizin gidecekleri yerlere rahatça ulaşmasını önemsiyoruz. Ekiplerimizin Hanımınçiftliği mahallesindeki 7 sokakta tamamladığı sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceliyoruz. Mahallemizin alt yapı çalışması tamamlandı ve hemen ardından asfalt ve kaldırım çalışmalarımızı başlattık. Ekiplerimiz ilçenin dört bir köşesinde özveriyle çalışmaya devam ediyor. Güzel bir çalışma olmuş. Hemşehrilerimizin her daim hizmetindeyiz. Bu tempo ile Battalgazi’mizde asfaltsız yol bırakmama hedefimiz var. Bu bölgeler 30-40 yıllık bir alt yapıya sahipti ve yenilendi. Bölgemizin imar sorununa da 1 ay önce neşter vurduk. İmarı, alt ve üst yapısı ile birlikte Hanımınçiftliği mahallemizin güzelliğine güzellik katıyoruz. Battalgazi’mize hizmet söz konusu ise biz hiçbir şeyden kaçmayacağımızı her zaman dile getirdik, getirmeye de devam ediyoruz. Hizmet aşkıyla çıktığımız bu yolda ilçemizde örnek çalışmalarıma imza atıyoruz” dedi.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme