Battalgazi'de Değişimi Hep Beraber Yapacağız…

Geçler Bizim Umudumuz. Gençlik ve Eğitim Projelerimiz hazır

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş 31 Mart seçimlerine son haftaya girerken çalışmalarına devam etti.
Karakuş Ferhadiye ve Orduzu mahallesinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba ile birlikte kalabalık bir vatandaşa hitap etti.
Battalgazi’de Değişimi Hep Beraber Yapacağız diyen Karakuş, “Battalgazi'de değişimi hep beraber yapacağız inşallah. Siyasetin Malatya'da kısırlaştığı şu dönemde güzel bir siyasetle, kucaklayıcı bir siyasetle, hep beraber inşallah hedeflerimize ulaşacağız. Malatya'da çok güzel çalışmalara hep birlikte imza atacağız. Hepinizden destek bekliyoruz inşallah ”ifadelerine yer verdi

6 Şubat’ta meydana gelen depremler sonrasında Malatya’nın sahipsiz bırakıldığını vurgulayan Karakuş, Malatya’da belirsizliğin devam ettiğini ve bu nedenle yoğun göç yaşandığını kaydetti. Malatya’nın sahipsiz kalmaması için aday olduğunu aktaran Karakuş, şunları söyledi: ”Daha önce  AK Parti'nin kurucularındandım son seçimlere kadar da buradaydım ama yeni gelişmeler, pandemi  ve  sonrasında, deprem iyice göstermiş oldu ki Malatya sahipsiz. Malatya'nın sahipsizliğini biraz daha hepimizin açık ve net bir şekilde gördük. İnsanların eski tabirle cüzdanına dokunuldu mu? Mutfağına da dokunuldu mu? Kelimeleri vardır ya; Mutfağa dokundun mu artık bir şeyler değişir. Önümüze çıkan yeni gelişmeler öncesinde de sonrasında iyice göstermiş oldu ki Malatya sahipsiz. Hepimiz açık ve net bir şekilde son yaşamış olduğu depremden dolayı önünü göremez olduk. Malatya sahipsiz ve başıboş bırakıldı tabiri caizse. Şu anda insanlarımıza kesinlikle yol gösteren bir şey yapan bir kimse yok. Siyasetçiler de bize biz şu imarı uygulayacağız, biz şurayı şöyle yapacağız, biz insanlara şöyle bir nefes aldıracağız diyen var mı? Yok. Kaderine terk ediyor. Şehir kaderine terk edildi. İnşanlar önünü göremediği için akın akın göçler başladı. Yani kaliteli göç dediğimiz bir göç yaşanmakta Malatya'da. Eli ekmek tutan işte tabiri caizse ekonomik durumu biraz daha ileri olan topluma katma değer katan İnsanlarımız yavaş yavaş Malatya'dan göç etmekte. Biz de bunun karşısında Malatya’mızın sahipsiz kalmaması için aday olduk.” Dedi.
Malatya’ya bir şeyler katmak için aday olduğunu açıklayan Karakuş, vatandaşlara sahip çıkacaklarını belirterek şunları ifade etti: “Malatya’mıza bir şeyler katmak için buradayız. Malatya için güzel imar çalışmalarımız var. Battalgazi'miz için özellikle tarım bölgesi olanlardan da bize tarım köyleri kurmayı,  hayvancılık için yem üretme alanlarının oluşturulması açısından vatandaşlarımızın yanında olacağız. Tarımda var olan potansiyelin esnafımıza sahip çıkacağız, öğrencimize sahip çıkacağız. Toplumdaki engelli kardeşlerimize sahip çıkacağız onlarla, ilgili final projelerimize. Bizim hedefimiz Malatya'ya, Battalgazi'mize canı gönülden çalışmak, bir yerlere getirmek. “ şeklinde konuştu.
‘Geçler Bizim Umudumuz. Gençlik ve Eğitim Projelerimiz hazır..” diyen Karakuş, “ “Sizler gibi gençlerin partimiz adına çalıştığını görünce ayrı bir heyecan yaşıyorum. Geleceğe dair ümitli hissediyorum. Partinin kapısından girdiğim ilk günden beri gençlerin geleceğine yönelik daha fazla çalışma yapılması gerektiğini hep söyledim” diye konuştu.
CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş esnaf gezisinde , Partisi ve Battalgazi Belediyesi için destek isteyerek, “Gün, Cumhuriyet Halk Partisi’ne sahip çıkma günüdür. Gün, ele ele kol kola yerelde iktidarı sağlama günüdür. Gün Battalgazi’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını yeniden dalgalandırma günüdür.. Koltukların hiçbir önemi ve kıymeti yok! Ve biz hepimiz bütün gücümüzle Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını Battalgazi’de dalgalandırmakla ilgili üzerimize ne düşüyorsa onu yapacağız. Bizler, bu kente aitiz; sokaklarında oynayan çocuklarımızla, kahvesinde sohbet eden büyüklerimizle, esnafımızla, gencimizle, kadınlarımızla kısacası hep birlikte Battalgazi’mize renk katıyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme