Battalgazi Devlet Hastanesinde ilk doğum gerçekleşti

Battalgazi Devlet Hastanesinde ilk doğum gerçekleşti

Battalgazi Devlet Hastanesin de ilk doğum gerçekleşti. İlkle ilgili kamuoyuna şu açıklama yapıldı: “21.06.2022’de hasta kabulüne başlayan 300 yataklı Battalgazi Devlet Hastanesinde tam teşekküllü doğumhanemizde 26.09.2022’de saat 12.55’te ilk doğum eylemi kadın hastalıkları ve doğum hekimimiz Uzm. Dr. Fatma Nur Ceylan tarafından gerçekleştirildi. Genel durumu iyi olan anne ve bebeğimiz kadın doğum servisinde takibe alındı.

Malatya İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Erhan Berk hastanemizde ilk doğan Kaya Bebek ve ailesini ziyaret etti, anne ve babasına hayırlı olsun temennilerinde bulundu. İl Sağlık Müdürümüz ‘Hastanemiz hizmet kalitesi ile kendinden söz ettirmeye devam edecek.


Hastanemizde hizmet birimlerinin tamamı yakın zamanda faaliyete geçirilecek ve Malatya halkımıza kaliteli hizmet sunmaya devam edecektir. Şehrimize hayırlı olsun.’ dileklerinde bulundu.

Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Erol Karaaslan ve yönetim ekibi anne ve bebeği ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi alıp hayırlı olsun dileklerini iletti. ‘Hastanemizde gerçekleşen ilk doğumun heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz’ diye belirtti.

Battalgazi Devlet Hastanesi 12 yataklı Kadın Doğum Servisi ve 5 TDL (Travay Doğum Lohusa) odasına sahip doğumhanesi, kadın doğum uzmanları ve ebe ekibi ile hizmet vermeye başlamıştır.

Doğum eyleminde emeği geçen doğumhane ekibine teşekkürlerimizi sunar, aile ve bebeğe sağlıklı ve mutlu ömürler dileriz…”

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme