Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Görevlilerince yapılan çalışmalar

Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Görevlilerince yapılan çalışmalar

Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlilerce yapılan çalışmalarda;
    Çöşnük Mahallesinde meydana gelen Silahlı Tehdit- Kasten Yaralama-Hakaret-6136 SKM olayı ile ilgili bahse konu araç Eşref Bitlis Caddesi üzerinde durdurulmuş araç içerisinde 1 adet silah ve 7 adet fişek ele geçirilerek tahkikata başlanılmıştır. 
    Halfetin Mahallesinde meydana gelen Yağma (Gasp) olayı ile ilgili müşteki şahsa kesici alet teşhir ederek zorla 20.000 TL değerinde senet imzalatan şüpheli yakalanmış, tahkikata başlanmıştır.
    Niyazi Mahallesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan bir şahsın üzerinden toplamda 4.34 gr metafetamin ele geçirilmiş tahkikata başlanmıştır.
    Yenihamam Mahallesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan bir şahsın üzerinden 1 adet ruhsatsız tabanca ve 9 adet fişek ele geçirilmiş tahkikata başlanmıştır.
    Sancaktar Mahallesinde meydana gelen Kesici Aletle Kasten Yaralama olayı ile ilgili şüpheli tespit edilerek suç aleti ile birlikte yakalanmış tahkikata başlanmıştır.
    İnderesi Mahallesinde meydana gelen Açıktan Hırsızlık olayı ile ilgili bir işyerinden 10.000 TL değerinde 100 adet dolu meyve kasasını çalan 3 şüpheli tespit edilerek yakalanmış, tahkikata başlanmıştır.
    Ferhadiye Mahallesinde meydana gelen Kesici Aletle Kasten Yaralama olayı ile ilgili şüpheli tespit edilerek suç aleti ile birlikte yakalanmış tahkikata başlanmıştır.
    Hanımınçifliği Mahallesinde meydana gelen Ateşli Silahla Kasten Yaralama olayı ile ilgili şüpheli tespit edilerek yakalanmış tahkikata başlanmıştır.
    İstiklal Mahallesinde husumet nedeniyle meydana gelen Araç Kurşunlama-Mala Zarar Verme olayı ile ilgili müştekiye ait aracın ön cam kısmında isabet olduğu görülmüş, şüpheli şahıs tespit edilerek yakalanmış, şüphelinin aynı zamanda “uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak ve satmak” suçundan arandığı anlaşılmış tahkikata başlanmıştır.  
    Fırat Mahallesinde bir ikametten bir adet ruhsatsız tabanca ve 65 adet fişek ele geçirilmiş tahkikata başlanılmıştır. 
    İnönü Caddesinde meydana gelen 200 TL değerinde parada sahtecilik olayının faili firar şüphelisi tespit edilerek yakalanmış tahkikata başlanmıştır. 
 

Bakmadan Geçme