BBP İl Başkanı Karaman'dan ABYB'ye ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman ve Teşkilat üyeleri Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman , İl yöneticileri ile birlikte Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetimini ziyaret ederek bir süre görüştü.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Yavuzkurt , Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman’ın şahsında tüm BBP heyetine teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığı bünyesindeki yayın organlarını ve  faaliyetlerini yakından takip ettiklerini belirten Başkan Karaman,tarafsız ve objektif yayın anlayışından dolayı dernek bünyesindeki yayın organları imtiyaz sahiplerine ayrı ayrı teşekkür etti.

 Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı filiz Yavuzkurt ise,ziyaret dolayısıyla BBP İl Başkanı Abdulvahap Karaman ve Yönetimine   teşekkür etti. Dernek çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında da bulunan Başkan Yavuzkurt, ‘’ Siyaset, halka hizmet anlamında bir araçtır. Kente güzel hizmet sunmak ve  atılacak her adımı destekleriz. Siyasilerden beklentimiz, kentin sorunlarını gündeme getirerek daha yaşanabilir bir şehrin çabası içinde olmalarıdır. Tüm çalışmalarınızın hayırlara vesile olmasını dilerim" ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme