• Haberler
  • Gündem
  • Berktaş: Platformumuz kuvayi milliye ruhunu yansıtıyor

Berktaş: Platformumuz kuvayi milliye ruhunu yansıtıyor

Berktaş: Platformumuz kuvayi milliye ruhunu yansıtıyor

Küresel Çözüm Platformu Genel Başkanı Hakan Berktaş, Genel Başkan Vekili İsmail Aktaş ve Genel Başkan Yardımcısı Uğur Arslan, DEİK’in Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlediği Dünya Türk İş Konseyi Kurultayı etkinliğine katıldı. 
Küresel Çözüm Platformu Genel Başkanı Hakan Berktaş, Genel Başkan Vekili İsmail Aktaş ve Genel Başkan Yardımcısı Uğur Arslan, DEİK’in Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlediği Dünya Türk İş Konseyi etkinliğine katıldı. Dünyanın dört bir yanından gelen iş insanlarıyla bir dizi görüşme gerçekleştirme imkanı bulan Platform üyeleri, Küresel Çözüm Platformunun misyonunu, vizyonunu ve hedeflerini paylaşarak çok önemli bir network çalışmasında bulundular. Küresel Çözüm Platformu Genel Başkanı Hakan Berktaş, DEİK’in Türkiye’nin uluslararası ölçekte çok önemli çalışmalara, bağlantılara ve ticaret köprülerine imza atan çok önemli bir organizasyon olduğunu, ülkemize katma değer sağlayacak işler yaptığını ifade ederek, “DEİK organizasyonu çok büyük bir vizyonu ortaya koyuyor. Ülkemize tahminimizden daha büyük katkılar sağlıyor ve katma değer üretiyor. Yapılan bu organizasyonla dünyanın her köşesine uzanan ticaret köprüleri oluşturulmaya çalışıldı. Elbette bunların meyvelerini önümüzdeki süreçte göreceğiz” dedi. 
Dünyayı kucaklıyoruz
Küresel Çözüm Platformu’nun da dünyanın her köşesindeki Türk derneklerini bir araya getirmek, onları bir çatı altında toplamak ve üretecekleri projelerle, projeksiyonlarla ülkemize katma değer sağlayacak bir amaç için yola çıktığını kaydeden Berktaş, “DEİK nasıl tüm dünyayı kuşatan bir yapı arz ediyorsa, biz de dünyayı kuşatacak bir platform olarak ülkemiz adına önemli çalışmalar yapıyoruz. Sosyal projeler üretiyoruz. Ülkemizde de dezavantajlı gruplar için çalışmalar organize etmek için kollarımızı sıvamış durumdayız. Önümüzdeki günlerde bu projelerimizi kamuoyu ile paylaşacağız. Platformumuzun gerçek misyonu olan tüm derneklerimizi bir araya getirmek ve sağlayacakları enerji ve sinerjiden katma değer üretmek amacını yansıtacak bir dizi projeyi hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bağlamda Küresel Çözüm Platformu Kuva-i Milliye ruhunu yansıtan bir platformdur. Bir anlamda ekonomik bir kuvayi milliye, bir anlamda dünyadaki tüm Türkleri kuşatan, kucaklayan bir çatı yapıyız” ifadelerini kullandı
 

Bakmadan Geçme