Beylerderesi Viyadüğü Bakım'a Alınıyor

Turgut Özal (Beylerderesi) Viyadüğü 27 Ağustos Salı günü gece yarısı itibariyle 21 gün boyunca Karayolları tarafından bakım/onarım çalışmaları yapılacağından dolayı trafik akışı tek taraflı olarak sağlanacaktır.

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş Merkezli depremler sonrasında 19 Eylül 2023 tarihinde ‘Deprem nedeniyle sismik etkiye maruz kalan özel köprülerde bakım onarım ve tadilat yapım işi’ ihalesi yapılmıştır. Bahse konu ihale kapsamında Turgut Özal (Beylerderesi) Viyadüğü’nde Karayolları tarafından bakım/onarım çalışmalarına başlanacaktır. 
Turgut Özal (Beylerderesi) Viyadüğü’nde yapılacak olan bakım/onarım çalışmaları nedeniyle 27 Ağustos Salı günü gece yarısından itibaren küprü 21 gün boyunca tek taraflı olarak taşıt trafiğine kapatılacak olup, ulaşım diğer taraftan çift yönlü olarak sağlanacaktır. 
Yapılacak olan bakım/onarım çalışmaları doğrultusunda köprü ilk aşamada Adıyaman/Kayseri istikametinden Malatya istikametine doğru taşıt trafiğine kapatılacaktır. 
Büyükşehir Belediyemiz Ulaşım Koordinasyon Merkezinde 27 Ağustos Salı günü yapılacak olan UKOME toplantısında özellikle Organize Sanayi Bölgesine personel taşıyan servisler ile ağır tonajlı araçların kullanabilecekleri muhtemel aks olarak Kuzey Çevre Yolu – Hekimhan Kavşağının olabileceği görüşülecek
 

Bakmadan Geçme